Lakossági szolgáltatások

Konzultáljon orvosával bárhol, bármikor, mindig kéznél a segítség!
Lakossági szolgáltatások

Milyen lehetőséget rejt a NetDoktor lakossági szolgáltatása?

Számítógépen, vagy mobileszközön, otthonról vagy utazás, sorbanállás közben is igényelni tudja állandó gyógyszerei felírását, kérdést tud feltenni orvosának. Ehhez meg kell nyitnia orvosa weboldalát, vagy le kell töltöteni a mobiljára a NetDoktor páciens applikációt.

Páciensként kezdeményezhet kapcsolatot orvosával. Illetve a kezelőorvosa küldhet Ön számára QR kódos regisztrációs kérvényt.

Miután létrejött  a kapcsolat a következő szolgáltatásokat tudja igénybe venni:

Miben segíthet a NetDoktor lakossági szolgáltatása?

“Rendeljen bárhol, bármikor!” - Ez motivált bennünket, mikor kifejlesztettük orvosok részére készített szoftverünket. És most elkészítettük lakossági applikációnkat, mely segítségével a pácienseket online összekapcsoljuk orvosainkkal. Így már valóban teljes a szlogenünk, hiszen háziorvosa valóban bárhol, bármikor elérhető.

Ha orvosa még nem NetDoktort használ, ajánlja neki!

Töltse le most, vegye kezébe egészségét, hogy orvosa mindig kéznél legyen.

Gyakori kérdések

 • A NetDoktor Páciens applikációvan bármelyik orvost választhatom?

  A NetDoktor páciens applikációban bármelyik orvosról kaphat bizonyos információkat, hol-milyen szakorvosként rendel. Csatlakozni csak a NetDoktor orvosi szoftvert vagy NetDoktor orvos applikációt használó orvoshoz tud.

 • Hogyan tudok kapcsolódni olyan orvoshoz, aki még nincs a NetDoktor hálózatban?

  Praxis Weboldal: A Praxis Weboldal azon páciensek számára elérhető, akiknek az orvosra a NetDoktor medikai szoftver használja. A rendelőben használt orvosi szoftverről, érdeklődjön háziorvosánál vagy asszisztensénél.

  Páciens applikáció: Ismertesse orvosával, a NetDoktor páciens mobil alkalmazás előnyeit. Miután kezelőorvosa is regisztrált a NetDoktor orvos applikációba,könnyedén csatlakozhat hozzá. Az orvos keresőben, sárga színnel jelölt orvosok NetDoktor orvos mobil alkalmazást, míg a zölddel jelölt orvosok a NetDoktor orvosi szoftvert is használják.

 • Miért kell megadni a TAJ számomat?

  A TAJ szám megadása az e-rendelés alkalmával fontos. A TAJ száma nélkül nem tudná igényelni állandó gyógyszereit, dokumentumokat küldeni és fogadni.

 • A NetDoktor lakossági szolgáltatással láthatom, és kezelhetem gyermekeim és idős szüleim adatait?

  Egy regisztráción belül több személy számára is létre lehet hozni saját felhasználói fiókot. Egy személy több orvoshoz is kapcsolódhat.

 • Hogyan kaphatom meg orvosomtól gyermekem iskolai igazolását, vagy az elkészült labor-leletemet?

  A kezelőorvosa a NetDoktor orvosi szoftverből, vagy a NetDoktor orvos mobil alkalmazáson keresztül továbbítani tudja a páciensei felé a kért dokumentumokat.

 • Láthatom, hogy milyen szűrések ajánlottak számomra a korom és nemem alapján?

  Orvosa weboldalán vagy a NetDoktor páciens mobil alkalmazáson keresztül. korcsoport és nem szerint megtekinthető a kötelező és a korcsportos szűréseket. Ha kezelőorvosa már NetDoktor orvosi szoftver felhasználó, akkor pontosabb képet kaphat az egészségügyi állapotáról.

 • Mit jelent az egészség-index?

  Az Egészség-Index megmutatja a jelenlegi egészségiügyi állapotát. Az egészség index figyelése az egészséges egyének számára is fontos, hiszen így megőrizhetik az egészségüket.

 • Kik láthatják az adataimat?

  Az Ön személyes adatait csak a kezelőorvosa láthatja.

 • Ha elvesztem vagy ellopják a számítógépem vagy mobilomat hozzájuthatnak mások az adataimhoz?

  Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az illetéktelen személyek ellen a lehető legerősebb jelszóval védje egészségügyi adatait. Ha ellopják, vagy elhagyja számítógépét, mobilkészülékét kérjen egy új jelszót a NetDoktor páciens alkalmazáson vagy orvosa praxisweboldalán keresztül.

 • Tudok én is adatokat, dokumentumokat küldeni orvosomnak?

  A konzultáció során csatolhatja és továbbíthatja kezelőorvosának a dokumentumait.

 • Rendszeres gyógyszereimet felirathatom az orvosommal az app-on keresztül?

  A felírási kérelem elküldése után látható, hogy sikeres volt a receptigénylési folyamat. A kérelem jóváhagyásra vár a felírás az orvos részéről. Amint kezelőorvosa jóváhagyta a receptigénylését után e-receptként kiválthatók a patikában.

 • Az orvosom weboldalán és a mobil alkalmazáson keresztül láthatom gyermekem aktuális oltási kiskönyvét, a kötelező és ajánlott oltásokat is?

  Ha orvosa NetDoktor medikai szoftver használ, akkor a regisztráció után láthatja gyermeke oltási kiskönyvét és az ajánlott oltásokat is.

Vélemények

Több mint 168 pozitív vélemény ügyfeleinktől a Google rendszerében.
 • Dr. Békássy Szabolcs

  Dunavarsány - felnőtt háziorvos

  Rugalmasan állnak hozzá a fejlesztők a felhasználók részéről megfogalmazódó igényekhez, a szoftver innovatív megoldások egész tárházát sorakoztatja fel (indikátor figyelés, mobiltelefonos applikáció), nem utolsó sorban pedig webes platformjának köszönhetően bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről elérhető a praxis teljes adatbázisa. Mindez olyan előnyt jelent egyéb Magyarországon elérhető szoftverekkel szemben, mely személyes döntésemet a szoftverváltás tekintetében jelentősen elősegítette.

 • Dr. Cserni István

  Verőce - felnőtt háziorvos

  Egyrészről a személyiségemből fakadóan szeretem azt, ami újszerű, ami innovatív, ami új távlatokat, új lehetőségeket nyit. Fontosnak tartom, hogy használjuk ki a korunk adta technológiai lehetőségeket, amelyek megkönnyítik a munkánkat, amik a minőségi munkavégzést elősegítik.

Termékelőnyök

Rendeljen bárhol, bármikor szabadon! Tapasztalja meg a függetlenséget, a valódi szabadságot és rendeljen informatikai feladatoktól mentesen!

Support

Kollégáink munkanapokon 8-20 óra között várják hívását, amennyiben a szoftver kezelése közben kérdése merülne fel.

XXI. századi technológia

Mind módszertanban, mind programnyelvekben a legmodernebb fejlesztési technikákat alkalmazzuk.

30 év tapasztalat

1990-ben kezdődött el a program alapjainak lerakása egy diplomamunka keretében. Büszkék vagyunk a mögöttünk álló tapasztalatokra.

EESZT kompatibilis

Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) egy egységes informatikai környezet, ami biztosítja a legmagasabb fokú adat- és kibervédelmet.

Folyamatos fejlesztés

A mindenkori jogszabályoknak, környezeti változásoknak folyamatosan megfeleltetjük a rendszereinket.

Platform független

Windows verziók, IOS, Android, hogy az Ön kedvenc eszközén is tökéletesen működjenek szoftvereink.

Költséghatékony

A szoftver tetszőleges számú eszközön és helyszínen használható plusz költség nélkül. Nincs szükség másodpéldányra, klónra, szinkronizációra.

GDPR megfelelőség

Szoftvereink megfelelnek az EP általános adatvédelmi rendeletének, mely a személyes adatok kezelésének védelmét biztosítja.

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!