2022. 52 hét

2022. 52 hét

Nehéz időszak áll az egészségügyi ellátórendszer mögött, és a jövő év is keménynek ígérkezik. A DeriComnál arra törekszünk, hogy szoftverfejlesztéseinkkel megkönnyítsük az egészségügyi szolgáltatók munkáját. Nem titkoljuk, hogy időnként kudarcot vallunk, hibázunk. De a hibáinkból igyekszünk tanulni. Ezért is vagyunk hálásak nemcsak a pozitív, hanem a negatív visszajelzésekért is. Hisszük, hogy a hosszú távú jó kapcsolatoknak az alapja az őszinteség és az oda-vissza zajló kommunikáció.

Az év végi ünnepi időszakban ügyfélszolgálatunkat munkaidőben és azt követően munkanapokon 20 óráig a +36 1 599 9740 számon hívhatják.

A munkaidő leteltével az aktuálisan ügyeletes kolléga a háziorvosi szoftverben hirtelen bekövetkező hibáknak az elhárításában, kezelésében, alkalomszerű és azonnali sürgősségi beavatkozások elvégzésében nyújt segítséget. Elvégzi a jelzett hiba felvételét, dönt és intézkedik a hiba elhárításának a módjáról, szükség szerint továbbítja a feladatot a megfelelő jogosultságokkal rendelkező munkatársak felé, akik azt a munkarend szerinti munkaidőben megoldják.

Ha a probléma jellegéből adódóan nem igényel azonnali megoldást, vagy ha  minden kolléga foglalt, akkor a felhasználók a NetDoktor HELP felületén keresztül tudnak kapcsolatba lépni a cég munkatársaival.

A NetDoktor HELP funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók közvetlen a medikai szoftver felületéről üzenjenek a DeriCom ügyfélszolgálatának, illetve hogy hibajegyet hozzanak létre, sőt akár képernyőképet is tudnak csatolni.

A kategória és a prioritás megadása után a felhasználó az alábbi lehetőségek közül választhat: Üzenet, Időpontfoglalás, Hibajegy, Fejlesztési igény.

A  HELP funkció használata esetén a CRM/HelpDesk rendszer minden esetben rögzíti a beérkező megkeresést, és az itt jelzett problémákkal, üzenetekkel kapcsolatban minden esetben kontrollált módon visszajelzést kapnak a felhasználók.

 

Megtisztelő számunkra, hogy az önök bizalmának köszönhetően felhasználóink tábora ebben a viszontagságos időben is növekedni tudott.

Karácsonyra azt kívánjuk valamennyi Partnerünknek és Felhasználónknak,

hogy a lehetőségekhez mérten legyen meghitt, szeretettel és örömmel teli az Ünnep!

További Blog

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!