Mi a NetDoktor?

A NetDoktor egy olyan online egészségügyi platform, mely összekapcsolja az egészségügyi szereplőket egymással és a páciensekkel. Ebbe a rendszerbe illeszkedik bele a NetDoktor orvosi szoftver. Teljes körű megoldást nyújt az orvosok, orvoscsoportok, praxisközösségek, asszisztensek és a praxis managementek számára. Tartsa kézben praxisát, használja szoftverünket bárhol és bármikor. Asztali gépen vagy mobiltelefonon. Élvezze a technológia nyújtotta szabadságot!

A szoftverbe számos extra funkciót építettünk. Valamennyi az alap csomag része.

Miért kivételes a NetDoktor?

A NetDoktor teljes körű szolgáltatást biztosít informatikai feladatok nélkül. Az orvosnak, asszisztensnek nem kell foglalkoznia a frissítések letöltésével, az adatmentéssel, a rendelői szervergép üzemeltetésével stb. A NetDoktor csapata minden informatikai háttérről gondoskodik, továbbá felelősséget vállal az üzem- és adatbiztonsággal kapcsolatban, így az orvosnak csak a betegellátással kell foglalkoznia.

Biztonságos és költséghatékony megoldás, ahol a magas szintű, napi 12 órás szoftvertámogatással a felhasználó nem csupán egy szortvert kap, hanem egy valóban teljes körű szolgáltatáscsomagot.

99%-os adatkonvertálás az előző rendszerből

A rendszerhez kidolgoztunk egy egységes adatmigrációs interface-t és adatkonvertálási technológiát. Ennek köszönhetően szinte minden magyar orvosi rendszerből 99%-os lefedettséggel tudjuk átemelni a praxis adatait az új rendszerbe. A próbakonvertálás során az orvos meggyőződhet a konvertálás sikerességéről. Esetleges hiány esetén a hiánypótlással 100%-ossá tehető az adatáthozatal.

A program felépítése, működése

A szoftver a NetDoktorra jellemző egyszerűséggel, gyorsasággal és flexibilitással kezelhető bármilyen eszközön, ami internet böngészővel rendelkezik.
 • Praxisközösségek, 3G pályázat

  Az alapellátásban egyedülálló on-line technológián működő NetDoktor flexibilisen testre szabható mind a laza, mind a szoros praxisközösségek igényeihez, bármikor a praxisok egymással öszekapcsolhatók “laza” módon a helyettesítéses illetve ügyeleti csoportmunka érdekében. Számtalan PK szintű prevenciós, morbilitási, forgalmi stb. statisztika és jelentés érhető el a rendszerben. 2018 óta a NetDoktor több Praxisközösség számára biztosít teljeskörű informatikai hátteret.

 • Orvos-páciens kapcsolat - mobil applikáció segítségével

  A NetDoktor lakossági mobil app és az orvosi rendszer összekapcsolásával számos orvos-páciens közötti kommunikáció, ill. adatcsere került kidolgozásra (pl. törzskarton feltöltés a páciens által, előjegyzés mobilról, pácienstől leletbeküldés, állandó gyógyszerfelírási igény, lakáson használt telemedicina eszközök adatainak beküldése, páciens értesítése applikáción keresztül jogosítvány alkalmassági, KGY igazolvány, TP igazolás lejárat, tervezett szűrés, oltás, gondozás, státuszvizsgálat stb miatt.)

 • Kommunkáció

  A Kommunikációs modullal együtt a praxis felhasználói hozzájutnak egy rendelői e-mail fiókhoz, amin keresztül e-maileket fogadhatnak, illetve küldhetnek pácienseik felé. Az e-mailek csatolmányokat, dokumentumokat is tartalmazhatnak. Az e-maileknek tömeges címzettjei is lehetnek (akár a teljes pacientúra), és az e-mailek kiküldhetők úgy, hogy a címzettek ne lássák egymás címét (titkos címzett).

 • PraxisWeboldal

  NetDoktor felhasználóink számára biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy egyszerűen, gyorsan és minden informatikai segítség nélkül létrehozhassák és folyamatosan aktualizálhassák saját praxisuk weboldalát.

 • Számlázó

  A NetDoktor a Számlázz.hu és a Billingo on-line számlázó rendszereinek az integrált együttműködésének köszönhetően szükségtelenné válik a páciensek adatainak ismételt felvétele számlázáskor.

 • Indikátor

  Az indikátor egyértelmű utasításokkal látja el a felhasználóit, hogy az előírt szempontok alapján a megfelelő vizsgálatokat és tevékenységeket végezzék el a betegeken. Jelez, ha a páciensen szűrővizsgálatot kell elvégezni, vagy ha a beteget szakrendelésre kell továbbküldeni. Mivel az indikátorrendszerben felállított követelmények teljes egészében beépítésre kerültek, így a NetDoktor használatával az orvos pontszámai emelkednek, mellyel együtt a bevétele is növekedni fog.

 • NEAK (OEP)

  A NetDoktor segítségével a praxissal kapcsolatos összes NEAK által publikált dokumentum letöltődik, majd a rendszer beemeli azokat a praxis adatállományába. A NetDoktor ezután feldolgozza a dokumentumokat, és a hozzájuk tartozó információkat, ezután a praxis számára átlátható, jól értelmezhető formában teszi elérhetővé.

 • Prevenció - egészségterv

  A medikai szoftverben nyilvántartott anamnézis és kórtörténeti adatok (pl. gondozott betegségek, szedett gyógyszerek, laborértékek, vérnyomás, stb.) valamint a pácienstől kérdőívek segítségével bekért életmódi adatok (pl. családi és saját rizikó adatok, táplálkozási-, mozgási-, alvási szokások, stb.) alapján a szoftver a páciens számára egészségtervet generál, amelyet a kezelőorvos tetszőlegesen módosíthat. A kérdőíveket a páciens a NetDoktor Páciens mobil applikáción keresztül tudja beküldeni orvosához és itt kapja meg az aktuális személyre szabott egészségtervét is. Az egészségterv a kívánatos életmódi változtatásokon túl tartalmazza az elérendő célértékeket és a páciens vállalásait is.

 • Kérdőívek

  A NetDoktorban kidolgoztunk egy olyan technológiát, mely segítségével az Ön által megálmodott kérdőíveket pillanatok alatt beépíthetjük a szoftverbe, ezután szabadon használhatja azokat bármely betegével kapcsolatban. A kérdőív adatai alapján lekérdezéseket, összesítéseket készíthet.

 • Betegbehívó rendszerrel teljes integrált együttműködés

  A V.I.R. betegbehívó bekapcsolásával a programban látja az orvos, ill. az asszisztens a hozzá várakozók listáját, támogatja a betegút választást, az orvos/asszisztens elő tud készülni a betegből a rendelőbe lépés előtt. További lehetőségek: előjegyzés kezelése, páciensek tájékoztatása a váróteremben a várakozás idejéről, esetleges edukáció, reklám.

Termékelőnyök

Rendeljen bárhol, bármikor szabadon! Tapasztalja meg a függetlenséget, a valódi szabadságot és rendeljen informatikai feladatoktól mentesen!

Support

Kollégáink munkanapokon 8-20 óra között várják hívását, amennyiben a szoftver kezelése közben kérdése merülne fel.

XXI. századi technológia

Mind módszertanban, mind programnyelvekben a legmodernebb fejlesztési technikákat alkalmazzuk.

30 év tapasztalat

1990-ben kezdődött el a program alapjainak lerakása egy diplomamunka keretében. Büszkék vagyunk a mögöttünk álló tapasztalatokra.

EESZT kompatibilis

Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) egy egységes informatikai környezet, ami biztosítja a legmagasabb fokú adat- és kibervédelmet.

Folyamatos fejlesztés

A mindenkori jogszabályoknak, környezeti változásoknak folyamatosan megfeleltetjük a rendszereinket.

Platform független

Windows verziók, IOS, Android, hogy az Ön kedvenc eszközén is tökéletesen működjenek szoftvereink.

Költséghatékony

A szoftver tetszőleges számú eszközön és helyszínen használható plusz költség nélkül. Nincs szükség másodpéldányra, klónra, szinkronizációra.

GDPR megfelelőség

Szoftvereink megfelelnek az EP általános adatvédelmi rendeletének, mely a személyes adatok kezelésének védelmét biztosítja.

További Szakorvosi Programok Ajánlásaink

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!