A NetDoktor, mint egészségügyi platform

A NetDoktor egy olyan online egészségügyi platform, amely összekapcsolja az egészségügyi szereplőket egymással és a páciensekkel. Ebbe a rendszerbe illeszkedik bele a NetDoktor medikai szoftver, amely teljeskörű megoldást nyújt az alapellátás, szakellátás és magánklinikák orvosainak, orvoscsoportjainak, praxisközösségeknek, asszisztenseknek, szakdolgozóknak és praxismenedzsereknek.

A Netdoktor medikai rendszer testreszabottan támogatja a különböző szakterületen dolgozó felhasználókat, így külön program módozatok segítik a háziorvosi, üzemorvosi, nőgyógyászati, szemészeti, plasztikai sebészeti, szépészeti, bőrgyógyászati, diabetológiai, fogászati és a többi szakterületen dolgozókat.

Miért kivételes a NetDoktor?

A NetDoktor teljeskörű szolgáltatást biztosít informatikai feladatok nélkül. Az orvosnak, asszisztensnek nem kell foglalkoznia a frissítések letöltésével, az adatmentéssel, a rendelői szervergép üzemeltetésével stb. A NetDoktor csapata minden informatikai háttérről gondoskodik, továbbá felelősséget vállal az üzem- és adatbiztonsággal kapcsolatban, így az orvosnak csak a betegellátással kell foglalkoznia.

Biztonságos és költséghatékony megoldás, ahol a magas szintű, napi 12 órás szoftvertámogatással a felhasználó nem csupán egy szoftvert kap, hanem egy valóban teljeskörű szolgáltatás csomagot.

Tartsa kézben praxisát, használja szoftverünket bárhol és bármikor asztali gépen vagy mobiltelefonon!Élvezze az on-line technológia nyújtotta szabadságot!

A program felépítése, működése

A szoftver a NetDoktorra jellemző egyszerűséggel, gyorsasággal és flexibilitással kezelhető bármilyen eszközön, ami internet böngészővel rendelkezik.
  • Műtét

    A műtét adminisztrációja során az orvos kiválaszthatja a műtét típusát, dátumát és írhat hozzá megjegyzést illetve kiválaszthatja, hogy az elvégzett beavatkozás TB által finanszírozható. Mindezek mellett a műtét típushoz megadhat diagnózisokat és WHO kódokat. Ezekből saját műtéti sablont tud készíteni, így legközelebb már az előzőleg mentett adatokkal tud dolgozni.

  • Nyomtatványok - Betegtájékoztató, Beleegyező nyilatkozat

    A műtét megkezdése előtt lehetőség van a pácienssel egy sablonokkal támogatott betegtájékoztatót és egy beleegyező nyilatkozatot aláíratni, ami a rendszer dokumentumtárában automatikusan mentődik. A műtét típushoz összeköthet betegtájékoztatókat és beleegyező nyilatkozatokat. A kezelés során lehetőség van gyógyszer felírásra, egyéb vizsgálatok elvégzésére, dokumentálására, stb.

    14 ellátási panelből választhat és alakíthatja ki a rendelési környezetet a felhasználó tetszés szerint a NetDoktor rendszerben. A szoftver már alapkiépítésben is tartalmaz jó néhány kezelési, vizsgálati-, panasz-, javaslati-, betegtájékoztató-, beleegyező- stb. sablont, mindezen sablonok tetszés szerint bővíthetők saját sablonokkal.

Termékelőnyök

Rendeljen bárhol, bármikor szabadon! Tapasztalja meg a függetlenséget, a valódi szabadságot és rendeljen informatikai feladatoktól mentesen!

Support

Kollégáink munkanapokon 8-20 óra között várják hívását, amennyiben a szoftver kezelése közben kérdése merülne fel.

XXI. századi technológia

Mind módszertanban, mind programnyelvekben a legmodernebb fejlesztési technikákat alkalmazzuk.

30 év tapasztalat

1990-ben kezdődött el a program alapjainak lerakása egy diplomamunka keretében. Büszkék vagyunk a mögöttünk álló tapasztalatokra.

EESZT kompatibilis

Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) egy egységes informatikai környezet, ami biztosítja a legmagasabb fokú adat- és kibervédelmet.

Folyamatos fejlesztés

A mindenkori jogszabályoknak, környezeti változásoknak folyamatosan megfeleltetjük a rendszereinket.

Platform független

Windows verziók, IOS, Android, hogy az Ön kedvenc eszközén is tökéletesen működjenek szoftvereink.

Költséghatékony

A szoftver tetszőleges számú eszközön és helyszínen használható plusz költség nélkül. Nincs szükség másodpéldányra, klónra, szinkronizációra.

GDPR megfelelőség

Szoftvereink megfelelnek az EP általános adatvédelmi rendeletének, mely a személyes adatok kezelésének védelmét biztosítja.

További Szakorvosi Programok Ajánlásaink

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!