A NetDoktor, mint egészségügyi platform

A NetDoktor egy olyan online egészségügyi platform, mely összekapcsolja az egészségügyi szereplőket egymással és a páciensekkel. Ebbe a rendszerbe illeszkedik bele a NetDoktor medikai szoftver, amely teljes körű megoldást nyújt az alapellátás, szakellátás és magán klinikák orvosainak, orvoscsoportjainak, praxisközösségeknek, asszisztensek, szakdolgozóknak és praxis managementeknek.

A Netdoktor medikai rendszer testreszabottan támogatja a különböző szakterületen dolgozó felhasználókat, így külön program módozatok segítik a háziorvosi, üzemorvosi, nőgyógyászati, szemészeti, plasztikai sebészeti, szépészeti, bőrgyógyászati, diabetológia, fogászati, és a többi szakterületen dolgozókat.

Miért kivételes a NetDoktor?

A NetDoktor teljes körű szolgáltatást biztosít informatikai feladatok nélkül. Az orvosnak, asszisztensnek nem kell foglalkoznia a frissítések letöltésével, az adatmentéssel, a rendelői szervergép üzemeltetésével stb. A NetDoktor csapata minden informatikai háttérről gondoskodik, továbbá felelősséget vállal az üzem- és adatbiztonsággal kapcsolatban, így az orvosnak csak a betegellátással kell foglalkoznia.

Biztonságos és költséghatékony megoldás, ahol a magas szintű, napi 12 órás szoftver támogatással a felhasználó nem csupán egy szoftvert kap, hanem egy valóban teljes körű szolgáltatáscsomagot.

Tartsa kézben praxisát, használja szoftverünket bárhol és bármikor. Asztali gépen vagy mobiltelefonon. Élvezze az on-line technológia nyújtotta szabadságot!

A program felépítése, működése

A szoftver a NetDoktorra jellemző egyszerűséggel, gyorsasággal és flexibilitással kezelhető bármilyen eszközön, ami internet böngészővel rendelkezik.
 • Belépés a programba

  Minden felhasználó (orvos, asszisztens, írnok, recepciós, stb.) saját fiókkal, azaz belépési adatokkal rendelkezik. Ezáltal párhuzamosan, saját testreszabott egyéni felületen, meghatározott jogosultságok mellett tudnak egyidőben dolgozni azonos pacientúrán.

  A rendszer a több párhuzamos felhasználó mellett támogatja a több rendelőt (rendelőnként akár más-más pacientúrával) és a több EESZT munkahelyet (azonos pacientúrán több működtető - pl. délelőtt NEAK finanszírozott ellátás, délben magánrendelés mint egyéni vállalkozó, délután magánrendelés mint Kft.), illetve a klinikai kiépítést is (sok szak - sok felhasználó - sok rendelő - sok EESZT munkahely)

 • Pacientúra nyilvántartása

  A páciensek nyilvántartása átlátható, gyors, könnyen kereshető listában történik, úgy, hogy a kiválasztott páciens legfontosabb adatai összefoglalva, egyből megjelennek.

  Az új páciens személyes adatainak és anamnézisének felvétele egyszerű módon, gyorsan történik. Az anamnézis rögzítésénél a rendszer biztosít egy Szépészeti kérdőív kitöltési lehetőségét, aminek adatai bekerülnek a rendszerbe. Ez a kérdőív akár még a kezelés előtt kiküldhető a NetDoktor Páciens mobil app-ra, vagy a páciens e-mail címére.

 • Kezelés

  A Kezelés során az orvos egy kezelési terven grafikus eszközök segítségével megtervezheti a szépészeti kezelés lépéseit, ami akár több kezelésen is átnyúlhat. A tervezés a szoftverben már előzetesen rögzített kezelési sablonok, tevékenységek és termékek segítségével gyorsan és látványosan történik. A terv elkészítése történhet a rendszerben lévő grafikákon, vagy a páciensről mobillal készített nagy felbontású fotók alapján.

  Képfeltöltés a NetDoktor Orvos mobil applikáció (Google Play-ről és Apple Store-ból ingyenesen letölthető) segítségével történhet. Egy vagy több kép is feltölthető egyszerre, ami a mobil fényképezőjével készül, vagy már előzőleg elkészített vagy letöltött képek feltöltése a galériából.

  A mobilról feltöltött képek bekerülnek a páciens képtárába, amin a kezelési terv elvégezhető. A kezelés során további képek tölthetők majd fel a kezelés eredményéről.

  Egy arcról akár 5-6 kép is feltölthető, amennyiben a kezelés tervezésénél erre szükség van.

  A kezelési tervben leírásra kerülhet a kezelési sorozat tervezett ütemezése időpontokkal, esetleg fizetési ütemezésekkel együtt.

 • Nyomtatványok - Betegtájékoztató, Beleegyező nyilatkozat

  A kezelés megkezdése előtt lehetőség van a pácienssel egy sablonokkal támogatott Betegtájékoztatót és egy Beleegyező nyilatkozatot aláíratni, ami a a rendszer dokumentum tárában automatikusan mentődik.

  A Kezelési terv és maga a kezelés során is folyamatosan készíti a szoftver az elvégzett tevékenységek és felhasznált anyagok alapján a pénzügyi tervet. Természetesen ez bármikor módosítható mind a tételek, mind az értékek, mind a fizetési ütemezés része.

  A Pénzügyi terv alapján bármikor kiállítható részszámla vagy végszámla. A NetDoktor a Számlázz.hu vagy a Billingó on-line számlázó rendszeren keresztül biztosítja a NAV ill. mindenféle jogszabályi megfelelőséget a számlázás tekintetében. A kezelés lépéseinek dokumentálása szintén grafikus módon, a felhasznált anyagok és elvégzett tevékenységek alapján történik, akár több orvos-beteg találkozáson keresztül.

  A kezelés lezárásakor a rendszer kezelési jegyzőkönyvet generál, ami a pácienssel aláírható, az EESZT-be feltölthető, ill. a páciens számára nyomtatható vagy e-mailen elküldhető.

  A Kezelés során lehetőség van gyógyszer felírásra, egyéb vizsgálatok elvégzésére, dokumentálására, stb. 14 ellátási panelből választhat és alakíthatja ki a rendelési környezetet a felhasználó tetszés szerint a NetDoktor rendszerben. A szoftver már alapkiépítésben is tartalmaz jó néhány kezelési, vizsgálati-, panasz-, javaslati-, betegtájékoztató-, beleegyező- stb. sablont, illetve szépészeti termék és tevékenység listát, amik tetszés szerint bővíthetők saját sablonokkal.

 • Dokumentumtár

  A NetDoktor rendelkezik egy beépített dokumentumtárral, amely minden feltöltött illetve a szoftver által létrehozott dokumentumot automatikusan letárol, amik bármikor kinyomtathatók, letölthetők, vagy a páciens mobil app-jára vagy e-mail fiókjára elküldhetők.

  A Dokumentumok, köszönhetően a NetDoktor Orvos Mobil app-ban lévő touch-screen aláírás funkciónak már tartalmazhatják az orvos és a páciens aláírását is, azaz már az aláírt dokumentumok vannak PDF formában letárolva.A Doktár felépítése és indexelése támogatja a kívánt dokumentum gyors kereshetőségét dátum, páciens vagy dokumentum típus alapján akár sok ezer tárolt dokumentum közül is.

 • Határidőnapló

  A NetDoktor szintén rendelkezik egy sok funkciót támogató fejlett határidő naplóval, amin keresztül a kezelések ütemezhetőek, illetve kezeli a páciensek által történő előjegyzéseket. Lehetőség van tematikus előjegyzési időszakok meghatározására is, ahol csak adott témájú kezelésekre lehet időt foglalni, ezen felül megadhatók a rendelési időszakok is. A naptár jogosultsága beállítható, azaz tud privát bejegyzéseket kezelni, ill. megadható, hogy ki láthassa még a saját bejegyzéseimet.

  Az előjegyzések történhetnek a recepciós vagy asszisztens által telefonos hívás során, vagy közvetlenül a páciens által a megadott előjegyzési időszakokban a NetDoktor Páciens ingyenesen letölthető mobil app-ról, vagy a praxis által létrehozott NetDoktor weblapról (külön modul).

 • Kommunikációs Modul

  A kommunikációs modulon keresztül tudja a praxis a pacientúrájával tartani a kapcsolatot. Ebben a modulban van egy teljes értékű levelező rendszer, illetve a Páciens Mobil Appról érkező minden kérés, információ ide fut be, illetve innen küldhető pl. értesítés időfoglalásról, konzultációs válasz, kérdőív, visszaigazolás gyógyszerrendelésről, stb.

Dokumentáció

Tekintse meg, és töltse le részletes dokumentációnkat a programunkról. Bármi kérdése lenne írjon nekünk bátran a kapcsolati oldalon!
Bemutató PDF Kézikönyv PDF

Termékelőnyök

Rendeljen bárhol, bármikor szabadon! Tapasztalja meg a függetlenséget, a valódi szabadságot és rendeljen informatikai feladatoktól mentesen!

Support

Kollégáink munkanapokon 8-20 óra között várják hívását, amennyiben a szoftver kezelése közben kérdése merülne fel.

XXI. századi technológia

Mind módszertanban, mind programnyelvekben a legmodernebb fejlesztési technikákat alkalmazzuk.

30 év tapasztalat

1990-ben kezdődött el a program alapjainak lerakása egy diplomamunka keretében. Büszkék vagyunk a mögöttünk álló tapasztalatokra.

EESZT kompatibilis

Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) egy egységes informatikai környezet, ami biztosítja a legmagasabb fokú adat- és kibervédelmet.

Folyamatos fejlesztés

A mindenkori jogszabályoknak, környezeti változásoknak folyamatosan megfeleltetjük a rendszereinket.

Platform független

Windows verziók, IOS, Android, hogy az Ön kedvenc eszközén is tökéletesen működjenek szoftvereink.

Költséghatékony

A szoftver tetszőleges számú eszközön és helyszínen használható plusz költség nélkül. Nincs szükség másodpéldányra, klónra, szinkronizációra.

GDPR megfelelőség

Szoftvereink megfelelnek az EP általános adatvédelmi rendeletének, mely a személyes adatok kezelésének védelmét biztosítja.

További Szakorvosi Programok Ajánlásaink

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!