A NetDoktor, mint egészségügyi platform

A NetDoktor szoftver egy WEB-es medikai rendszer üzemorvosoknak, amelyet sok száz orvos-felhasználó tapasztalata és igénye illetve 30 éves orvos-informatikai piacismeret alapján alkottunk meg a legmodernebb technológiai alapokon.

A szoftver az EESZT és GDPR megfelelőség mellett, szakmai sablonokkal is segíti a felhasználót a gyors és hatékony adminisztrálást. A platformfüggetlenségnek köszönhetően a NetDoktor asztali gépen, tableten vagy akár mobiltelefonon is használható.

A program felépítése, működése

A NetDoktor üzemorvosi szoftverre jellemző egyszerűséggel, gyorsasággal és flexibilitással kezelhető bármilyen eszközön, ami internetböngészővel rendelkezik.
 • Belépés a programba

  Minden felhasználó (orvos, asszisztens, recepciós, stb.) saját fiókkal, azaz belépési adatokkal rendelkezik. Ezáltal párhuzamosan, saját testreszabott egyéni felületen, meghatározott jogosultságok mellett tudnak egyidőben dolgozni, előjegyezni és kezelni a naptár felületet.

  A NetDoktor teljeskörű szolgáltatást biztosít informatikai feladatok nélkül. Az üzemorvosnak, asszisztensnek nem kell foglalkoznia a frissítések letöltésével, az adatmentéssel, a rendelői szervergép üzemeltetésével stb. A NetDoktor csapata minden informatikai háttérről gondoskodik, továbbá felelősséget vállal az üzem- és adatbiztonsággal kapcsolatban, így az orvosnak csak a betegellátással kell foglalkoznia.

 • Dolgozók nyilvántartása

  A Dolgozók nyilvántartása átlátható, gyors, könnyen kereshető listában történik, úgy, hogy a kiválasztott dolgozó és legfontosabb adatai összefoglalva egyből megjelennek. Például van-e érvényes munkaalkalmassági véleménye és jogosítványa,illetve melyik cégnél dolgozik.

 • Cégek nyilvántartása

  A cégek menüpontban láthatóak a NetDoktorban rögzített aktív és inaktív cégek. Ezen menüpont alatt a kiválasztott cégnek szerkeszthetjük az alapadatait, telephely adatait, kapcsolattartókat és a céghez tartozó szerződéseket.

 • Munkaalkalmassági kiállítása

  Az ellátás során az üzemorvos az alkalmassági ellátási részen töltheti ki a munkaalkalmassági véleményt és a szakvéleményt.

 • Ellátás

  A dolgozó ellátása során lehetőség van gyógyszer felírásra, egyéb vizsgálatok elvégzésére, dokumentálására stb. 14 ellátási panelből választhat és alakíthatja ki a rendelési környezetet a felhasználó tetszés szerint a NetDoktor rendszerben. A szoftver már alapkiépítésben is tartalmaz jó néhány kezelési, vizsgálati-, panasz-, javaslati-, betegtájékoztató-,igazolás sablont.

  A dolgozó vizsgálatának lezárása után a NetDoktor ambuláns lapot generál, ami a pácienssel aláíratható, a jogosítvány és a vények mellett az EESZT-be feltölthető, ill. a páciens számára nyomtatható vagy e-mailben elküldhető.

 • Nyomtatványok – Munkavállaló EÜ törzslapja

  A dolgozó felvétele során a NetDoktorban kitölthető a munkavállaló egészségügyi törzslapja rá emelhető a dolgozó aláírása az ingyenesen letölthető NetDoktor orvos mobil alkalmazással. Így nincs szükség a munkavállalói EÜ törzslap nyomtatásra digitálisan eltárolhatja.

 • Számlázás

  A NetDoktor a Számlázz.hu vagy a Billingó online számlázó rendszeren keresztül biztosítja a NAV ill. mindenféle jogszabályi megfelelőséget a számlázás tekintetében.

 • Dokumentumtár

  A NetDoktor rendelkezik egy beépített dokumentumtárral, amelyben a szoftver által létrehozott és a szoftverbe feltöltött dokumentumok automatikusan letárolódnak, amik később bármikor kinyomtathatók, letölthetők. A tárolt dokumentumokat a cégnek vagy a dolgozó mobil app-jára vagy e-mail fiókjára elküldhetők.

 • Statisztikák

  A statisztikákat a riportok menüpont alatt érjük el,itt a felhasználónak számos lekérdezésre lehetőségük van. Például: mely dolgozóknak fog lejárni bizonyos időszakon belül a munkaalkalmassági véleménye, jogosítványa,illetve a forgalmi statisztikák is a Riportok menüpont alatt érhető el.

 • Éves foglalkozás eü. jelentés

  A NetDoktorból pillanatok alatt legenerálhatja és létrehozhatja az éves foglalkozás egészségügyi jelentését,amely ugyancsak a riportok menüpont alatt érhető el.

 • Határidőnapló

  A NetDoktor szintén rendelkezik egy sok funkciót támogató fejlett határidőnaplóval, amin keresztül a vizsgálatok ütemezhetőek, illetve kezeli a dolgozók és cégek által történő előjegyzéseket. Lehetőség van tematikus előjegyzési időszakok meghatározására is, ahol csak adott témájú kezelésekre lehet időpontot foglalni, ezen felül megadhatók a rendelési időszakok is. A NetDoktor Orvos mobil alkalmazással bármikor megtekintheti és szerkesztheti előjegyzéseit.

 • Kommunikációs modul

  A kommunikációs modulon keresztül tudja a felvitt cégeivel, dolgozóival tartani a kapcsolatot. Ebben a modulban van egy teljes értékű levelező rendszer, illetve a Páciens Mobil Appról érkező minden kérés, információ ide fut be, illetve innen küldhető pl. értesítés időpontfoglalásról, konzultációs válasz, kérdőív, visszaigazolás gyógyszerrendelésről stb.

  A naptár jogosultsága beállítható, azaz tud privát bejegyzéseket kezelni ill. megadhatja, hogy ki láthatja még a saját bejegyzéseit.

Termékelőnyök

Rendeljen bárhol, bármikor szabadon! Tapasztalja meg a függetlenséget, a valódi szabadságot és rendeljen informatikai feladatoktól mentesen!

Support

Kollégáink munkanapokon 8-20 óra között várják hívását, amennyiben a szoftver kezelése közben kérdése merülne fel.

XXI. századi technológia

Mind módszertanban, mind programnyelvekben a legmodernebb fejlesztési technikákat alkalmazzuk.

30 év tapasztalat

1990-ben kezdődött el a program alapjainak lerakása egy diplomamunka keretében. Büszkék vagyunk a mögöttünk álló tapasztalatokra.

EESZT kompatibilis

Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) egy egységes informatikai környezet, ami biztosítja a legmagasabb fokú adat- és kibervédelmet.

Folyamatos fejlesztés

A mindenkori jogszabályoknak, környezeti változásoknak folyamatosan megfeleltetjük a rendszereinket.

Platform független

Windows verziók, IOS, Android, hogy az Ön kedvenc eszközén is tökéletesen működjenek szoftvereink.

Költséghatékony

A szoftver tetszőleges számú eszközön és helyszínen használható plusz költség nélkül. Nincs szükség másodpéldányra, klónra, szinkronizációra.

GDPR megfelelőség

Szoftvereink megfelelnek az EP általános adatvédelmi rendeletének, mely a személyes adatok kezelésének védelmét biztosítja.

További Szakorvosi Programok Ajánlásaink

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!