Számlázó Modul

Számlázó, ami beágyazódik az orvosi programba.
Számlázó

Kinek ajánljuk a számlázó modult?

A számlázó modul felépítése és működése

A számla kiállítása történhet ellátáshoz kötötten (a Beállítások/Külső rendszerek/Számlázási beállítások részen beállítható, hogy az ellátás lezárásánál felugorjon-e a számla kiállító form), vagy attól teljesen függetlenül (a jobb oldali becsúszó menüből indítva). A számla kiállítása a következő képernyőn történik, úgy hogy a program minden már tárolt adatot (páciens, szolgáltatások, stb.) az ismert kereső segítségével felkínál.

A szolgáltatás-lista a NetDoktorba épített hatósági szolgáltatásokon felül tetszőleges saját szolgáltatásokkal bővíthetők, ahol megadható a szolgáltatás ára és ÁFA kulcsa is (amennyiben a számla kibocsájtó nem alanyi áfamentes (AAM), úgy az itt megadott termék ÁFÁ-k jelennek meg a számlán. A már kiállított számlák, bármikor a NetDoktor rendszerében is (és a Számlázz.hu, Billingo-nál is) listázhatók, szűrhetők,illetve utólagosan is nyomtathatók.

Ez a funkció a Riportok/Számlák menüpontnál érhetők el A NetDoktor a Számlázz.hu és a Billingo on-line számlázó rendszereinek az integrált együttműködésének köszönhetően szükségtelenné válik a páciensek adatainak ismételt felvétele számlázáskor. A vizsgálat lezárásával a számla könnyen és gyorsan kiállítható.

A modul segítségével a mindenkori jogszabályoknak megfelelő számlát fog tudni kiállítani, anélkül, hogy szoftverfrissítésekkel kelljen bajlódnia. A NAV online adatszolgáltatást a rendszer automatikusan elvégzi Ön helyett. A rendszer több számlakibocsájtó fiókot is tud kezelni, így ha Ön több cégben végzi tevékenységét arra is megoldás NetDoktor számlázó modulja.

Jellemzők

 • Több felhasználó

  A rendszer több cég számlázását is kezeli. Nem szükséges minden cégéhez külön szoftver telepítésével bajlódnia, hiszen egy számítógépen, kényelmesen intézheti minden cége számlázását.

 • Mindenkor naprakész

  A jogszabályi megfelelést a szoftverüzemeltetők garantálják. Ön mindig az aktuális előírásoknak megfelelő számlát fog kiállítani.

 • Biztonságos

  A számlák digitálisan is tárolhatók, így könnyen megoldható az előírás szerinti 8 évig való tárolás, és nem kell félni egy esetleges fizikai adatvesztéstől sem.

 • Kevesebb adminisztráció

  A páciens adatokat automatikusan átemeli a számla vevő adatai közé, sőt ha az ellátott egészségpénztári tag, akkor a Pénztár adatai is eltárolhatók a személyes adatok mellett, így ha szeretné a számlát elszámolni, akkor is megfelelő számlát tudunk a részére kiállítani.

 • NAV kapcsolat

  A jogszabályi előírások szerinti adatszolgáltatást a rendszer automatikusan végzi. 2020. július 1-jétől a belföldi adózók közötti ügyletekről kiállított valamennyi számláról, 2021-től pedig már a magánszemélyek részére kiállított számlákról is adatot kell majd szolgáltatni a NAV részére. NAV Jogszabály

 • Bárhol, bármikor

  Az online kapcsolatnak köszönhetően a számlázó modul bármikor, bárhonnan használható.

Gyakori kérdések

 • Hogyan tudom igénybe venni a szolgáltatást?

  A modul használata szerződéshez kötött. A Felhasználónak először az on-line számla szolgáltatóval, azaz a Szamlazz.hu-val vagy a Billingoval kell szerződést kötnie és számlázó csomagot választania (ez lehet ingyenes csomag is). Ezt megteheti a Számlázz.hu, Billingo.hu weboldalán. Ott kap egy úgynevezett API-kulcsot, amit majd a NetDoktor szoftver Beállítások/Külső rendszerek/Számlázási beállítások részen kell megadni. Ebben kollégáink segítségére lesznek. Több fiók és így több kulcs is kezelhető.Ezek után a NetDoktor Fiók részen kell jeleznie, hogy szeretné bekapcsoltatni a NetDoktor Számlázó Modult.

 • Mennyibe kerül?

  A modul rendelkezésre állásáért a DeriCom Kft. számlafiókonként br. 1000 Ft havi díjat, és egy egyszeri br. 5000 Ft-os bekapcsolási moduldíjat számol fel. A számla szolgáltatást nyújtó partnerünk az alapfunkciókat ingyenesen biztosítja. A többlet szolgáltatásokat tartalmazó szolgáltatási csomagok áráról a számla-szolgáltató weboldalán tájékozódhat.

 • E-számlát is tudok kiállítani?

  Amennyiben nem csak papír számlákat kíván kiállítani, akkor a számla szolgáltatást nyújtó partnereink csomagjai közül olyat kell választania, ami eSzámla kiállítását is lehetővé teszi.

 • Hogy tudom a kiállított számláimat visszakeresni?

  A számlák a számla szolgáltatónál létrehozott saját fiókba belépve kérhetők le. Ezek ott 8 évig (jogszabálynak megfelelően) megőrzésre kerülnek. De a kiadott számlák a NetDoktor rendszerből (Riportok/Számlák menüpont) is lekérhetőek és bármikor újranyomtathatóak.

 • Több rendelőben is tudom használni?

  Az online kapcsolatnak köszönhetően a számlázó modul bármikor, bárhonnan használható.

 • Hogyan kerülhetnek a számláim a könyvelőmhöz?

  Már számos könyvelői szoftver képes arra, hogy a számla szolgáltatást nyújtó partnereink rendszerében készült számlákat automatikusan fogadja. Erről bővebb információt a számla szolgáltatást nyújtó partnerünk oldalán talál.

További Modulok Ajánlásaink

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!