Várótermi Betegirányító és Információs Rendszer

A kényelmes és színvonalas betegellátásért...
Várótermi Információs Rendszer

Kinek ajánljuk a V.I.R. rendszert?

Minden olyan háziorvosnak, magánorvosnak, klinikának és szakrendelésnek, akik fontosnak tartják, hogy betegeik minőségi ellátásban részesüljenek a rendelőbe lépés pillanatától kezdve egészen az ellátásuk végéig.

Mit tartalmaz?

 • Nagyméretű televíziót a váróteremben.
 • Vonalkódolvasó készüléket szintén a váróteremben.
 • Egy mini számítógépet.
 • Egy Várótermi Információs és Betegirányitási szoftvert.

Miért hasznos?

V.I.R. felépítése és működése

A Várótermi Információs Rendszer kiépítésének köszönhetően a várótermekben a betegek teljeskörű tájékoztatást kapnak egyszerre akár több dologról is. Mivel minden információ a rendelkezésükre áll, így sokkal nyugodtabban, feszültségmentesebben várakoznak ellátásukra. Láthatják a váróban elhelyezett monitoron, hogy hányan vannak még előttük, tájékoztatóanyagokat a szabadságolásokról, szűrővizsgálatokról, stb. A saját célú anyagok megjelenítése és a betegek tájékoztatása mellett a rendszer alkalmas reklámanyagok megjelenítésére is, amelynek köszönhetően egy hirdetési felületet kapunk, növelve ezzel parxisunk bevételét.

Használatához nincs szükség a más hasonló rendszerek által használt drága üzemeltetésű sorszám kiadó berendezésre. A rendszer kiépítése során ellátjuk a pácienseit egyedi, vonalkódos kártyákkal, a várót pedig egy vonalkód olvasó készülékkel, melyek együttes használatával a betegek jelzik a rendszer felé, hogy megérkeztek a rendelésre.

A szoftver ez alapján beazonosítja őket, és a NetDoktor orvosi szoftverben azonnal jelzi, hogy kik várakoznak. Az ambuláns vagy a kártyával még nem rendelkező saját betegek részére a váróterem falán egy kártyatartóban elhelyezünk ambuláns kártyákat. Ha valaki ilyen kártyával jelentkezik be, akkor a program észleli, hogy ambuláns beteg, s ezt Önnek is jelzi a rendelőben ülve. 

A jelenleg folyó NetDoktor applikáció fejlesztés keretében dolgozunk rajta, hogy a későbbiekben a V.I.R vonalkód kártyáit kiváltsa a lakossági mobilapp.

Jellemzők

 • Applikáció kompatibilis

  Páciensei okostelefonjukon futó alkalmazáson keresztül is bejelentkezhetnek.

 • Könnyen kezelhető

  Informatikai feladatoktól mentes, gördülékeny konfigurálás.

 • Távolról módisítható

  Otthonról is kényelmesen konfigurálható, felhasználóbarát felület, amelyhez nem szükséges különösebb informatikai szaktudás.

 • Ügyfélközpontú

  Közösen, az Önök visszajelzéseik és igényeik alapján fejlesztettük.

 • Segítőkész ügyfélszolgálat

  Medikai szoftverünknél bizonyított, nagy szakértelemmel rendelkező munkatársaink állnak segítségükre.

 • Személyre szabható

  A kijelzőn megjeleníthet hirdetéseket vagy akár videókat is.

 • Nyugodtabb páciensek

  Megszűnik a betegek közötti, behívásból adódó konfliktus, így ők kellemesebb hangulatban várakoznak ellátásukra.

 • Modernebb rendelő

  Emeli rendelőjének színvonalát, növelve ezzel körzetének értékét.

 • GDPR megfelelő

  Bejelentkezés és behívás során a pácienseknek semmilyen személyes adata nem kerül megjelenítésre.

Gyakori kérdések

 • Hány körzet használhatja egyszerre a behívó rendszert?

  Egy rendszer képes ellátni akár 4 körzet betegeit egyszerre, anélkül, hogy zavarnák egymás betegirányítását.

 • Kezeli az előjegyzett betegeket?

  Természetesen igen. Egyrészt Ön is láthatja azonnal, hogy megérkezett egy előjegyzett páciens, másrészt behívásakor a váróban lévők is tájékoztatást kapnak róla, hogy időpontra érkező beteget hívnak be.

 • A V.I.R hogyan kezeli az ambuláns pácienseket?

  Az ambuláns vagy a kártyával még nem rendelkező saját betegek részére a váróterem falán egy kártyatartóban elhelyezünk ambuláns kártyákat. Ha valaki ilyen kártyával jelenzkezik be, akkor a program észleli, hogy ambuláns beteg, s ezt Önnek is jelzi a rendelőben ülve.

 • Mennyibe kerül?

  A bevezetés költségei a megrendelő igényeihez igazodnak és feloszthatók több praxis között is, ha közös várótermet használnak. Az üzemeltetés költségét, mely magában foglalja a terméktámogatás díját is a reklámbevételek figyelembevételével kell meghatározni. Pontos összegeket a megrendelők igényeinek a felmérését követően tudunk adni.

 • Elkészítik nekem a vonalkódos kártyákat?

  Kérheti, hogy munkatársaink külön díjazás ellenében készítsék el a kártyákat, de természetesen ezt Ön is elvégezheti. Nincs másra szüksége, mint A/4-es lapokra, egy lamináló gépre. Egy A/4-es lapra összesen 10 beteg kártyáját tudjuk nyomtatni. Nyomtatás után következő lépés a laminálás. Ha ez is megvan, már csak szét kell vágni a kártyákat és kiosztani a betegeknek.

 • Eldönthetem, hogy kit hívok be?

  Mindenki maga dönti el, hogy melyik beteget hívja be. A program időrendben mutatja a várakozók listáját, de a behívás sorrendje nincs meghatározva.

 • Én is szerezhetek reklámozó cégeket?

  Természetesen igen, sőt javasoljuk is, hiszen ha Ön hozza a céget, aki hirdetni szeretne a rendelőben, azzal növelheti a reklámozási jutalékát.

 • Honnan tudom, hogy melyik kártya melyik betegé?

  Minden kártyán van egy sorszám, amely az Ön programjában nyilvántartott beteg kartonsorszáma.

 • Vannak referencia helyek, ahol a rendszer megtekinthető?

  Dr. Hasitz Ágnes – Szentendre Budapest XI. kerület – Fehérvári úti felnőtt rendelő (8 orvos) Dr. Koncz Erika és Dr. Szeszler Györgyi – Biatorbágy Dr. Kerényi Attila – Nyírtelek Dr. Takács Anikó – Nyírtelek Túrkeve háziorvosi rendelő Dr. Németh Zsuzsanna – Dr. Konczili Vendel – Nyíregyháza Dr. Gergely Nándor – Mátészalka Dr. Csapó Géza – Nyíregyháza Dr. Molnár Julianna – Szigethalom Dr. Soós Zoltán – Nyíregyháza Dr. Gálla Zoltán – Budapest Dr. Németh Attila – Pákozd

További Modulok Ajánlásaink

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!