CRP Modul

A modul segítségével nemzetközi klinikai gyógyszervizsgálatokba referálhatja pácienseit!
CRP

Kinek ajánljuk a CRP modult?

  • Akik szeretnének többletfinanszírozáshoz jutni.
  • Aki számára fontos, hogy páciensei a legújabb és leghatékonyabb gyógymódokban részesüljenek és hozzájussanak a gyógyszeripar legmodernebb eszközeihez.
  • Akik szeretnének hozzájárulni az orvostudomány és a gyógyszeripar fejlődéséhez tudományos munkájával, gyakorlati közreműködésével.

A CRP modul felépítése és működése

A betegreferálási rendszer egyszerű és automatikus

Az Ön részéről nincs szükség külön adminisztrációra, vizsgálatok elvégzésére vagy extra papírmunkára. Csatlakozása után a NetDoktor IQ labor kapcsolatán keresztül automatikusan értesítéseket kap, ha bármely betege alkalmas egy számára releváns klinikai vizsgálatra. Amennyiben a beteg beleegyezik a kutatási programban történő részvételbe, mindössze az adatait kell elküldenie az IQ Labor részére egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével, akik pedig felveszik a kapcsolatot a pácienssel a további tennivalók miatt. A betegei státuszát a klinikai vizsgálatban bármikor nyomon követheti. Munkáját minden referált beteg után sikerdíjjal honoráljuk.

Hogyan működik?

Részletes információhoz juthat az adott kutatás feltételeiről, céljairól és arról, hogy mely páciensei felelnek meg a projekt kritériumainak illetve, hogy kik azok akik esetében már megtörtént a beválasztás.

Az ellátás során a NetDoktor a páciens listában jelzi, hogy mely betegek alkalmasak a futó projektek közül bármelyikben való részvételre, illetve, jelzi azt is ha már az adott páciens valamely kutatásban részt vesz.

Továbbá abban is támogatja a NetDoktor az orvost, hogy értesítendő listát képes generálni azon páciensekről, akik részt vehetnek bizonyos kutatásokban, és alista alpján akár körlevél vagy mobil app értesíthető is kiküldhető a páciensek számára.

További Modulok Ajánlásaink

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!