Kapcsolat

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat!

    Alapadatok 1/2

Erdeklodes

Kedves Érdeklődő! Kollégánk egy Önnek megfelelő időpontban kb. 45-50 perces on-line szoftver bemutatót tart Önnek, amiből megismerheti a NetDoktor filozófiáját és az alap funkciókat. Ezután tudunk Önnek DEMO környezetet biztosítani, illetve, amennyiben komoly szándékai vannak a NetDoktorra való áttérést illetően, akkor egy un. próba konvertálást biztosítunk, ahol az Ön praxisának adataival tud bárhol, bármikor ismerkedni a szoftverrel.


Kollégánk keresni fogja Önt a megadott elérhetőségeken, ahol kérdéseket tehet fel szoftverünkkel kapcsolatban, illetve megbeszélhetnek egy ingyenes szoftver bemutatót.

Megrendeles

Amennyiben Ön már ismeri valamilyen szinten a NetDoktort (bemutató által, dolgozott már vele, kollégáinál látta) és szeretné megrendelni azt, akkor kérem töltse ki az alábbi űrlapot. Az űrlap beküldése után Ön e-mailben kap tájékoztatást a tennivalókról, továbbá megkapja a kitöltött megrendelő PDF formátumát, amit kérünk, hogy aláírva scannelt v. befotózott másolatát küldje vissza az info@dericom.hu címre. A Megrendelő beküldésével Ön megrendeli a szoftvert!

Orvos adatai

Praxis cime
Praxist vezeto orvos elerhetosege


Vezeto asszitens elerhetosegeMegrendeleo adatai

Megrendelo cime

Megrendelheto szolgaltatasok
Felhasznalassal kapcsolatos dolgok


Telepites

Amennyiben Ön megrendelte a NetDoktor szoftvert és szeretné, hogy létrehozzunk Ön és munkatársai számára egy-egy NetDoktor fiókot, amiben már a saját praxis adataival tud rendelni, úgy kérjük töltse ki a következő adatokat. Ezen adatokat a GDPR előírásoknak megfelelően kezeljük, azaz csakis a NetDoktor szoftver telepítéséhez és az Ön praxisának működtetéséhez használjuk fel és harmadik fél számára nem tesszük elérhetővé.

Praxis - Működtető adatok
Működtető címe

Praxis - Szolgaltato adatokIgenyelt szak

Felhasznalo - profil adatok


Szakvizsgak


Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!