Prevenció Modul

A NetDoktor és az Ön instrukciói alapján személyre szabott Egészségterv generálása.
Prevenció Modul

Kinek ajánljuk a Prevenció Modult?

 • Háziorvosoknak, gyerekorvosoknak, akik szeretnének pontosabb képet kapni pácienseik állapotáról, rizikófaktorairól.
 • Azoknak, akik szeretnének egészségtervet készíteni pácienseiknek, mely elküldhető számukra.
 • Azoknak az orvosoknak, felhasználóknak, akik pácienseik prevenciós feladatainak nyomon követéséhez, és a szükséges feladatok elvégzéséhez szeretnének szoftveres támogatást kapni.

A Prevenció modul felépítése és működése

A NetDoktor Prevenció Modul feladata a páciens egészségi állapotának figyelemmel kísérése, életmódbeli adatainak kérdőíveken keresztüli megismerése. A páciens rizikófaktorai és egészségügyi adatai alapján a NetDoktor automatikusan generálja a páciens egészségtervét. Az orvos így segítséget kap az egészségmegőrzéséhez szükséges feladatok menedzselésében.

A páciens egészségmegőrzésével kapcsolatos összes információ egy helyen megtekinthető, ezáltal a program gyors és egyszerű átláthatóságot biztosít. A szerkeszthető felületen lehetőség van az adatok aktualizálására, életmódi kérdőívek kitöltésére, szűrések, egyéb prevenciós események nyilvántartására. Ezen adatok alapján a szoftver különböző rizikó mutatókat számol: pl: SCORE, CV rizikó, FINDRISC stb.

Az Egészségterv fülön a nyilvántartott és aktualizált adatok alapján a NetDoktor komplex egészségtervet állít össze a páciens számára, ez nyomtatható vagy e–mailen, ill. a lakossági mobil app számára kiküldhető.

Jellemzők

 • Egészségterv generálás

  A kérdőívek beviteli adatai alapján a rendszer automatikusan létrehozza az egészségtervet, mely igény szerint módosítható.

 • Részletes információ

  A páciens egészségéhez és egészségmegőrzéséhez tartozó információ egy helyről nyitható meg, ahol az adatok részletesen áttekinthetőek.

 • Kiküldhető

  Az egészségtervet elektronikusan, e-mailben elküldheti vagy a NetDoktor Páciens applikáción keresztül is értesítheti pácienseit.

Gyakori kérdések

 • Jelzi a rizikókat a rendszer?

  Igen, a szoftver a prevencióval kapcsolatos riportok rizikó mutatókat is megjeleníti, a magas kockázatot pirossal jelöli.

 • Hogyan láthatom a páciensek állapotát?

  A Prevenció menün belül az Állapot fül alatt összegezve és részletesen is megtekinthetők a páciens egészségügyi paraméterei.

 • Az indikátor pontokkal kapcsolatos összes teendő a modulban követhető?

  A modul kifejezetten a prevenciós teendőket tartalmazza. Lehetőség van külön Indikátor, illetve NEAK modul bekötésére is, ahol az indikátor tevékenységek és a finanszírozást érintő teendők ellenőrizhetők.

További Modulok Ajánlásaink

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!