A NetDoktor, mint egészségügyi platform

A NetDoktor szoftver egy WEB-es medikai rendszer, amelyet sok száz szakorvos-felhasználó tapasztalata és igénye, illetve 30 éves orvos-informatikai piacismeret alapján alkottunk meg a legmodernebb technológiai alapokon.

A szoftver az EESZT és GDPR megfelelőség mellett szakmaspecifikus sablonokkal is segíti a felhasználót a gyors és hatékony adminisztrálásban. A platformfüggetlenségnek köszönhetően a NetDoktor asztali gépen, tableten vagy akár mobiltelefonon is használható.

A program felépítése, működése

A szoftver a NetDoktorra jellemző egyszerűséggel, gyorsasággal és flexibilitással kezelhető bármilyen eszközön, ami internet böngészővel rendelkezik.
 • Belépés a programba

  Minden felhasználó (orvos, asszisztens, recepciós stb.) saját fiókkal, azaz belépési adatokkal rendelkezik. Ezáltal párhuzamosan, saját testreszabott egyéni felületen, meghatározott jogosultságok mellett tudnak egyidőben dolgozni, előjegyezni és kezelni a naptár felületet.

  A NetDoktor teljeskörű szolgáltatást biztosít informatikai feladatok nélkül. A szakorvosnak, asszisztensnek nem kell foglalkoznia a frissítések letöltésével, az adatmentéssel, a rendelői szervergép üzemeltetésével stb. A NetDoktor csapata minden informatikai háttérről gondoskodik, továbbá felelősséget vállal az üzem- és adatbiztonsággal kapcsolatban, így az orvosnak csak a betegellátással kell foglalkoznia.

 • Páciensek nyilvántartása

  A páciensek nyilvántartása átlátható, gyors, könnyen kereshető listában történik úgy, hogy a kiválasztott páciens és legfontosabb adatai összefoglalva egyből megjelennek.

 • Nyomtatványok - Vizsgálati lap feltöltése az EESZTbe

  A páciens vizsgálatának lezárása után a NetDoktor ambuláns lapot generál, ami a pácienssel aláíratható, a vények mellett az EESZT-be feltölthető, ill. a páciens számára nyomtatható vagy e-mailben elküldhető.

 • Ellátás

  A páciens ellátása során lehetőség van a szülészet-nőgyógyászattal kapcsolatos szakmaspecifikus adminisztrációra, gyógyszerfelírásra, dokumentálásra stb. 14 ellátási panelből választhat és alakíthatja ki a rendelési környezetet a felhasználó tetszés szerint a NetDoktor rendszerben. Az ellátás során a vizsgálati panelben rögzítheti az Ultrahanggal, Nőgyógyászati rákszűréssel, CTG-vell kapcsolatos információkat.

 • Cytológiai napló

  A NetDoktoron belül lehetőség van a cytologiai napló kitöltésére. A cytolaogiai naplóból készíthető Bethesda citológiai és Szalay-féle citológiai kérőlap.

 • Nőgyógyászati és Születési Anamnézis

  A páciens felvételét követően kitöltheti a Nőgyógyászati és a Szülészeti Anamnézisét. Megadhatja a menses adatait. A Terhességi adatokatban rögzítheti az előző terhességet, illetve rutin vizsgálati naptárt vezethet. Ezen belül kitölthető a Rizikófelmérési adatlap és a terhesgondozásba vételi nyomtatvány. Mindezek mellett a cytolgóia, előző terhességek, vetélések, Graviditas extrauterina is rögzíthető.

 • Számlázás

  A NetDoktor a Számlázz.hu vagy a Billingó online számlázó rendszeren keresztül biztosítja a NAV ill. mindenféle jogszabályi megfelelőséget a számlázás tekintetében.

 • Dokumentumtár

  A NetDoktor rendelkezik egy beépített dokumentumtárral, amely minden feltöltött illetve a szoftver által létrehozott dokumentumot automatikusan letárol, ezek bármikor kinyomtathatóak, letölthetőek vagy a páciens mobil app-jára vagy e-mail fiókjára elküldhetőek. A Dokumentumok, köszönhetően a NetDoktor Orvos Mobil app-ban lévő touch-screen aláírás funkciónak, már tartalmazhatják az orvos és a páciens aláírását is, azaz már az aláírt dokumentumok vannak PDF formában letárolva.A Doktár felépítése és indexelése támogatja a kívánt dokumentum gyors kereshetőségét dátum, páciens vagy dokumentum típus alapján akár sok ezer tárolt dokumentum közül is.

 • Határidőnapló

  A NetDoktor szintén rendelkezik egy sok funkciót támogató,fejlett határidőnaplóval, amin keresztül a kezelések ütemezhetőek, illetve kezeli a páciensek által történő előjegyzéseket. Lehetőség van tematikus előjegyzési időszakok meghatározására is, ahol csak adott témájú kezelésekre lehet időpontot foglalni, ezen felül megadhatók a rendelési időszakok is. A naptár jogosultsága beállítható, azaz tud privát bejegyzéseket kezelni, ill. megadható, hogy ki láthatja még a saját bejegyzéseit. Az előjegyzések történhetnek a recepciós vagy asszisztens által telefonos hívás során, vagy közvetlenül a páciens által a megadott előjegyzési időszakokban a NetDoktor Páciens ingyenesen letölthető mobil app-ról, vagy a praxis által létrehozott NetDoktor weblapról (külön modul).

 • Kommunikációs modul

  A kommunikációs modulon keresztül tudja a praxis a pacientúrájával tartani a kapcsolatot. Ebben a modulban van egy teljes értékű levelező rendszer, illetve a Páciens Mobil Appról érkező minden kérés, információ ide fut be, illetve innen küldhető pl. értesítés időpontfoglalásról, konzultációs válasz, kérdőív, visszaigazolás gyógyszerrendelésről stb.

Termékelőnyök

Rendeljen bárhol, bármikor szabadon! Tapasztalja meg a függetlenséget, a valódi szabadságot és rendeljen informatikai feladatoktól mentesen!

Support

Kollégáink munkanapokon 8-20 óra között várják hívását, amennyiben a szoftver kezelése közben kérdése merülne fel.

XXI. századi technológia

Mind módszertanban, mind programnyelvekben a legmodernebb fejlesztési technikákat alkalmazzuk.

30 év tapasztalat

1990-ben kezdődött el a program alapjainak lerakása egy diplomamunka keretében. Büszkék vagyunk a mögöttünk álló tapasztalatokra.

EESZT kompatibilis

Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) egy egységes informatikai környezet, ami biztosítja a legmagasabb fokú adat- és kibervédelmet.

Folyamatos fejlesztés

A mindenkori jogszabályoknak, környezeti változásoknak folyamatosan megfeleltetjük a rendszereinket.

Platform független

Windows verziók, IOS, Android, hogy az Ön kedvenc eszközén is tökéletesen működjenek szoftvereink.

Költséghatékony

A szoftver tetszőleges számú eszközön és helyszínen használható plusz költség nélkül. Nincs szükség másodpéldányra, klónra, szinkronizációra.

GDPR megfelelőség

Szoftvereink megfelelnek az EP általános adatvédelmi rendeletének, mely a személyes adatok kezelésének védelmét biztosítja.

További Szakorvosi Programok Ajánlásaink

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!