Kommunikációs Modul

Praxison kívüli adatok, információk küldése és fogadása.
Kommunikációs Modul

Kinek ajánljuk a kommunikációs modult?

Alap Kommunikációs Modul:
 • Aki szeretne egy netdoktoros rendelői e-mail címen keresztül pácienseivel, kollégáival a NetDoktorból közvetlenül kommunikálni, e-maileket, csatolmányokat küldeni, fogadni.
 • Minden ügyfelünknek, aki szeretne pácienseivel kapcsolatot tartani a NetDoktor Páciens mobil appon keresztül: Egyéni vagy csoportos értesítéseket, dokumentumokat, illetve kérdőíveket küldeni (hamarosan elérhető) számukra. Előjegyzést, írásos kéréseket, dokumentumokat, mérési adatokat kérni tőlük.
 • Aki szeretné nyomon követni külső laborokból, intézményekből, más NetDoktor felhasználóktól és a NetDoktor Supporttól érkező adatokat.
Extra Kommunikációs Modul:
 • Minden ügyfelünknek, aki szeretne pácienseivel kapcsolatot tartani a NetDoktor Páciens mobil appon keresztül: mobilra egyéni v. csoportos értesítéseket, dokumentumokat, kérdőíveket küldeni - tőlük előjegyzést, írásos kéréseket, dokumentumokat, mérési adatokat stb. fogadni.
 • Aki szeretné más NetDoktor praxisba átadandó páciens teljes digitális kartonját és kórtörténetét átküldeni, vagy onnan átjött páciens ezen adatait fogadni és beimportálni. 

A Kommunikációs Modul felépítése és működése

Alap Kommunkációs Modul:

NetDoktor e-mail fiók

A modullal együtt a praxis felhasználói hozzájutnak egy rendelői e-mail fiókhoz, amin keresztül e-maileket fogadhatnak, illetve küldhetnek pácienseik felé. Az e-mailek csatolmányokat, dokumentumokat is tartalmazhatnak.  Az e-maileknek tömeges címzettjei is lehetnek (akár a teljes pacientúra), és az e-mailek kiküldhetők úgy, hogy a címzettek ne lássák egymás címét (titkos címzett).

Egyedi és tömeges e-mailek, értesítések

A páciensek kiválaszthatók a teljes praxis lista azon páciensei közül, akiknek rögzítve van az e-mail címe.

A programon belül különböző időszerű feladatok miatt értesítendő páciensek választhatók ki és adhatók át egyszerűen az e-mail küldő címzettjeiként. Számukra küldhető egyedi vagy sablon alapján megírt e-mail, illetve csatolt dokumentum és hamarosan kérdőív is.

Extra Kommunkációs Modul:

Kapcsolat a NetDoktor Páciens mobil appal

A NetDoktor Páciens mobil applikációt használó páciensek és a praxis felhasználói között a Kommunikációs Modul teremti meg a kapcsolatot. Ide érkeznek be az appról küldött páciens regisztrációs kérelmek, az előjegyzések, konzultációs kérések, páciensek által felküldött dokumentumok és mérési adatok. Regisztrált páciensével Ön a Kommunikációs Modulon keresztül mindenféle adatküldési költség nélkül tud teljesen védett és biztonságos csatornán keresztül értesítéseket küldeni, konzultálni, dokumentumokat, illetve  kérdőíveket küldhet és fogadhat.

Segítünk, hogyan vezesse be gyorsan és hatékonyan a NetDoktor páciens extra modul szolgáltatásait páciensei körében!

Bővebben

Jellemzők

 • Kétirányú kommunikáció

  A Páciensek számára nyomtatványok, kérdőívek (hamarosan) küldhetők, melyeket kitöltés után visszaküldhetnek a NetDoktor rendszerébe.

 • Páciensek értesítése

  A soron következő szűrésekről, oltásokról, vizsgálatokról értesítés küldhető a páciensek számára.

 • Biztonságos csatorna

  Az adatok a pácienssel történő interakciók során biztonságban maradnak, a kapcsolat megfelel a GDPR irányelveknek.

 • Azonnali adatküldés

  Az NetDoktor nyújtotta technológiának köszönhetően az információ azonnal megjelenik a NetDoktor Páciens mobil applikációban.

 • Tömeges e-mailek

  Az összes páciens igény szerint egyszerre, vagy kisebb csoportokra bontva is értesíthető a kommunikációs modulból.

 • Minden egy helyen

  A teljes orvos-páciens kommunikáció a kommunikációs modulon belül történik, így rendszerezve, egy felületen zajlik az információ csere.

Gyakori kérdések

 • Hogyan léphetek kapcsolatba a páciensekkel?

  A páciensekkel e–mail üzeneteken keresztül vagy a NektDoktor Páciens mobil applikációval is kapcsolatba lehet lépni. Mindkét esetben a kommunikációs modulon belül kezdeményezhető a kapcsolatfelvétel.

 • Mivel tud többet a modul egy levelező programnál?

  A kommunikációs modulon belül lehetőség nyílik értesítések, dokumentok és kérdőívek küldésére, továbbá kitöltött űrlapok fogadására a páciensektől. A NetDoktor rendszerén belül intézhető minden, a pácienssel kapcsolatos teendő, ezáltal gyorsabbá és egyszerűbbé válik az adminisztráció.

 • Hogyan kapcsolódik a modul a Páciens applikációhoz?

  A NetDoktor Páciens applikáció letöltése után a felhasználó regisztrációt hajt végre. A regisztrációt az orvosnak vagy az asszisztensnek el kell fogadnia ahhoz, hogy a felhasználó a páciens listába kerüljön. Ha ez megtörtént, a kommunikációs modulból már ki is küldhetők az értesítések.

További Modulok Ajánlásaink

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!