A NetDoktor, mint egészségügyi platform

A NetDoktor fogorvosi szoftver egy WEB-es medikai rendszer NEAK finanszírozott és magánpraxisban dolgozó fogorvosoknak.Több száz orvos felhasználó tapasztalata és igénye, illetve 30 éves orvosinformatikai piacismeret alapján alkottuk meg a legmodernebb technológiai alapokon.

A NetDoktor Fogászati szoftver az EESZT és GDPR megfelelőség mellett szakmai sablonok, kezelési tervek, praxisközösségi kérdőívekkel is segíti a felhasználót a gyors és hatékony adminisztrálásban. A platformfüggetlenségnek köszönhetően a NetDoktor asztali gépen, tableten vagy akár mobiltelefonon is használható.

A program felépítése, működése

A NetDoktor fogorvosi szoftverre jellemző egyszerűséggel, gyorsasággal és flexibilitással kezelhető bármilyen eszközön, ami internet böngészővel rendelkezik.
 • Belépés a programba

  Minden felhasználó (orvos, asszisztens, recepciós, stb.) saját fiókkal, azaz belépési adatokkal rendelkezik. Ezáltal párhuzamosan, saját testreszabott egyéni felületen, meghatározott jogosultságok mellett tudnak egyidőben dolgozni, előjegyezni és kezelni a naptár felületet.

  A NetDoktor teljeskörű szolgáltatást biztosít informatikai feladatok nélkül. A fogorvosnak, asszisztensnek nem kell foglalkoznia a frissítések letöltésével, az adatmentéssel, a rendelői szervergép üzemeltetésével stb. A NetDoktor csapata minden informatikai háttérről gondoskodik, továbbá felelősséget vállal az üzem- és adatbiztonsággal kapcsolatban, így az orvosnak csak a betegellátással kell foglalkoznia.

 • Pacientúra nyilvántartása

  A páciensek nyilvántartása átlátható, gyors, könnyen kereshető listában történik, úgy, hogy a kiválasztott páciens legfontosabb adatai összefoglalva, egyből megjelennek.

 • Kezelés

  A Kezelés során a fogorvos grafikus felületen jelölheti be a fogazati státuszokat és tervezheti meg a fogászati kezelést, amely több kezelésen is átnyúlhat. A tervezés a szoftverben már előzetesen rögzített kezelési sablonok, tevékenységek és termékek segítségével gyorsan és látványosan történik.

 • Nyomtatványok - Betegtájékoztató, Beleegyező nyilatkozat

  A kezelés megkezdése előtt lehetőség van a pácienssel egy sablonokkal támogatott Betegtájékoztatót és egy Beleegyező nyilatkozatot aláíratni, ami a a rendszer dokumentumtárában automatikusan mentődik.

  A Kezelési terv és maga a kezelés során is folyamatosan készíti a szoftver az elvégzett tevékenységek és felhasznált anyagok alapján a pénzügyi (kezelési) tervet.

  Természetesen ez bármikor módosítható mind a tételek, mind az értékek, mind a fizetési ütemezés részében. A Pénzügyi terv alapján bármikor kiállítható részszámla vagy végszámla.

  A NetDoktor a Számlázz.hu vagy a Billingó online számlázó rendszeren keresztül biztosítja a NAV ill. mindenféle jogszabályi megfelelőséget a számlázás tekintetében. A kezelés lépéseinek dokumentálása szintén grafikus módon, a felhasznált anyagok és elvégzett beavatkozások alapján történik, akár több orvos-beteg találkozáson keresztül.

  A kezelés lezárásakor a rendszer kezelési jegyzőkönyvet generál, ami a pácienssel aláíratható, az EESZT-be feltölthető, ill. a páciens számára nyomtatható vagy e-mailben elküldhető.

  A Kezelés során lehetőség van gyógyszer felírásra, egyéb vizsgálatok elvégzésére, dokumentálására stb. 14 ellátási panelből választhat és alakíthatja ki a rendelési környezetet a felhasználó tetszés szerint a NetDoktor rendszerben. A szoftver már alapkiépítésben is tartalmaz jó néhány kezelési, vizsgálati-, panasz-, javaslati-, betegtájékoztató-, beleegyező- stb. sablont, illetve fogászati tevékenység listát, amik tetszés szerint bővíthetők saját sablonokkal.

 • Dokumentumtár

  A NetDoktor rendelkezik egy beépített dokumentumtárral, amely minden feltöltött (pl röntgenfelvétel) illetve a szoftver által létrehozott dokumentumot automatikusan letárol, amik bármikor kinyomtathatók, letölthetők, vagy a páciens mobil app-jára vagy e-mail fiókjára elküldhetők.

 • Határidőnapló

  A NetDoktor szintén rendelkezik egy sok funkciót támogató fejlett határidő naplóval, amin keresztül a kezelések ütemezhetőek, illetve kezeli a páciensek által történő előjegyzéseket. Lehetőség van tematikus előjegyzési időszakok meghatározására is, ahol csak adott témájú kezelésekre lehet időt foglalni, ezen felül megadhatók a rendelési időszakok is. A NetDoktor Orvos mobil alkalmazással bárikor megtekintheti és szerkesztheti előjegyzéseit.

 • Kommunikációs modul

  A kommunikációs modulon keresztül tudja a fogászat a pacientúrájával tartani a kapcsolatot. Ebben a modulban van egy teljes értékű levelező rendszer, illetve a Páciens Mobil Appról érkező minden kérés, információ ide fut be, illetve innen küldhető pl. értesítés időpontfoglalásról, konzultációs válasz, kérdőív, visszaigazolás gyógyszerrendelésről stb.

  A naptár jogosultsága beállítható, azaz tud privát bejegyzéseket kezelni ill. megadható, hogy ki láthassa még a saját bejegyzéseit.

Termékelőnyök

Rendeljen bárhol, bármikor szabadon! Tapasztalja meg a függetlenséget, a valódi szabadságot és rendeljen informatikai feladatoktól mentesen!

Support

Kollégáink munkanapokon 8-20 óra között várják hívását, amennyiben a szoftver kezelése közben kérdése merülne fel.

XXI. századi technológia

Mind módszertanban, mind programnyelvekben a legmodernebb fejlesztési technikákat alkalmazzuk.

30 év tapasztalat

1990-ben kezdődött el a program alapjainak lerakása egy diplomamunka keretében. Büszkék vagyunk a mögöttünk álló tapasztalatokra.

EESZT kompatibilis

Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) egy egységes informatikai környezet, ami biztosítja a legmagasabb fokú adat- és kibervédelmet.

Folyamatos fejlesztés

A mindenkori jogszabályoknak, környezeti változásoknak folyamatosan megfeleltetjük a rendszereinket.

Platform független

Windows verziók, IOS, Android, hogy az Ön kedvenc eszközén is tökéletesen működjenek szoftvereink.

Költséghatékony

A szoftver tetszőleges számú eszközön és helyszínen használható plusz költség nélkül. Nincs szükség másodpéldányra, klónra, szinkronizációra.

GDPR megfelelőség

Szoftvereink megfelelnek az EP általános adatvédelmi rendeletének, mely a személyes adatok kezelésének védelmét biztosítja.

További Szakorvosi Programok Ajánlásaink

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!