2022 számokban

2022 számokban

Ismét elérkeztünk egy kihívásokkal teli év lezárásához. Sok eredményt értünk el, és a kudarcainkból is tudtunk tanulni. Hálásak vagyunk a felhasználóinknak, hogy visszajelzéseikkel folyamatosan segítik a munkánkat.

Közösen elért sikerként tekintünk a netdoktoros felhasználók számának dinamikus bővülésére.

A DeriCom munkatársai 2022-ben közel 250 praxisnál indították el a NetDoktor medikai rendszert. Közel ugyan ennyi esetben végeztek sikeres adatkonvertálást a korábban használt szoftverek adataiból. Több mint kétszer ennyi felhasználónak segítettek a szoftver használatát elsajátítani, és év végére már közel 3500 egészségügyi dolgozó napi munkáját segítik folyamatosan napi 12 órás ügyfélszolgálattal.

2022 végére már több mint 13.000 háztartásban van otthon a NetDoktor. A NetDoktor Páciens applikációján keresztül több mint 1.000.000 állandó gyógyszerfelírási igény beküldés, orvosi vizsgálatra történő időpontfoglalás, konzultáció és dokumentum le- illetve feltöltése valósult meg.  A lakossági mobil applikációt alkalmazó praxisokban jelentősen csökkent a személyes orvos-beteg találkozás, és vált gördülékenyebbé a betegellátás és az adminisztráció.  

A jogszabályváltozások implementálása sok fejlesztést igényelt, de még így is maradt erőforrás a cégben, hogy a napi munkát segítő szolgáltatásokkal tegyük még inkább szerethetővé a szoftverünket. Létrehoztuk a NetDoktor Lite verzióját, ami mobiltelefonra és táblagép eszközökre lett optimalizálva. A NetDoktor Lite egyszerű felülete optimális megoldás a magán praxisok számára. Jelentős fejlesztések történtek nőgyógyászati, fogorvosi, esztétika-plasztikai, bőrgyógyászati, szemészeti, diabetológiai ill. recepciós, előjegyzési és a számlázási területeken is. Mindezek eredményeként ma már számos szakorvos és magán klinika is NetDoktorral rendel.

Köszönjük a NetDoktorba fektetett bizalmukat.

Nyugodt, kiszámítható, sikeres új évet kíván a DeriCom Kft a netdokotorosok széles táborának!

További Blog

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!