Amit együtt értünk el

Miközben szívünk lelkünk benne van ebben a kihívásokkal teli évben, közben egy cseppet sem veszítettünk az elkötelezettségünkből.
Amit együtt értünk el

A DeriCom Kft egész csapatának a nevében köszönöm valamennyi Felhasználónak, Partnernek és Munkatársnak az egész éves közös munkát és együttműködést!

Miközben szívünk lelkünk benne van ebben a kihívásokkal teli évben, közben egy cseppet sem veszítettünk az elkötelezettségünkből. Büszkék vagyunk rá, hogy a NetDoktor a medikai szoftverek között az ígéretes újoncból a legnépszerűbb rendszerré nőtte ki magát.

A netdoktoros praxisok száma 2021-ben csaknem megduplázódott. A lakosság számára fejlesztett szolgáltatásaink is egyre népszerűbbek. A NetDoktor ma már jóval több, mint egy medikai szoftver.

Amikor belekezdtünk a NetDoktor fejlesztésébe volt egy víziónk. Olyan szoftvert szerettünk volna alkotni, ami jobban megfelel a jövő felhasználói igényeinek. Az idő bennünket igazolt.

Amikor berobbant járvány, sokan arra kényszerültek, hogy otthonról dolgozzanak. Beigazolódott, hogy szükség van a mobilitásra, és erre csak a webes technológiák nyújtanak kényelmes és biztonságos megoldást.

Olyan szoftvert hoztunk létre, amivel bármikor, bárhonnan ki tudják nyitni a digitális kartoték-szekrényüket, elő tudjuk venni egyik vagy másik páciensük digitális kartonját és nem csak beleolvashatnak, hanem akár teljeskörű betegellátást is adminisztrálhatnak ily módon. Nem számít, hogy hol vannak, lehetnek a betegük lakásán, a saját otthonukban, vagy egy külföldi nyaralóhelyen is, ha van Önöknél egy olyan eszköz, ami képes felcsatlakozni az internetre.

Ez akár a mobiltelefonjuk is lehet. Nincs rá szükség, hogy a távoli elérés miatt bekapcsolva hagyják a rendelői szervert, sőt szerverre sincs szükség. Továbbá arra sincs, hogy bármit feltelepítsenek a csatlakozáshoz használni kívánt eszközükre. Sőt, az időt rabló verzió-frissítésekkel, biztonsági adatmentésekkel sem kell a továbbiakban vesződni.

Elég ha elindítják a böngészőt, és bejelentkeznek a NetDoktor fiókjukba, ugyan úgy, mintha a gmail fiókjukba lépnének be, vagy a bankszámlájuk az egyenlegét kérdeznék le netbanking szolgáltatáson keresztül.

Szeretnénk a mai korszerű mobil technológiákkal megoldani, hogy a személyes beteg-orvos kapcsolatot nem igénylő adminisztrációs feladatok automatikusan távolról megtörténjenek, az orvosok sokkal több információval rendelkezzenek a betegeikről és a betegek is sokkal tájékozottabbak legyenek.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne egy a napi feladatok ellátását hatékonyan támogató medikai szoftverre, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Meggyőződésünk, hogy a jó szoftver csak az alap. A rendszerbevezetés akkor lesz sikeres, ha a szállító kiforrott szoftverbevezetési módszertannal, szerteágazó integrációs lehetőségekkel, valamint rugalmas ügyfélszolgálattal áll az ügyfelek rendelkezésére.

Munkatársaim 2017 óta csaknem 1 000 praxisnál indították el a NetDoktor medikai rendszert. Közel ugyan ennyi esetben végeztek sikeres adatkonvertálást a korábban használt szoftverek adataiból. Több mint kétszer ennyi felhasználónak segítettek a szoftver használatát elsajátítani, és ugyanennyi felhasználó napi munkáját segítik folyamatosan napi 12 órás ügyfélszolgálattal.

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok a DeriCom Kft csapatának a nevében!

További Blog

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!