Az atomerőmű dolgozóinak egészségügyi ellátása

Az atomerőmű dolgozóinak egészségügyi ellátása

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. 2020-ban pályázatot írt ki foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás (beleértve a laborvizsgálatok és a pszichológiai vizsgálatok) biztosítására.  A közbeszerzés nyertese a NUKLEO-MED FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT Foglalkozás-egészségügyi és Járóbeteg Szolgáltató Kft a szolgáltatás nyújtásához a NetDoktor medikai rendszerét választotta. A piacon jelen lévő medikai rendszerek közül a NetDoktor rendelkezik olyan széles körű tudással, amire a Szolgáltatónak szüksége van az atomerőmű dolgozóinak a megkívánt színvonalon történő ellátásához. A pályázat nyertesével szembeni elvárások közt ugyanis szerepelnek szakorvosi ellátások, továbbá, hogy akár telemedicinális ellátás keretében is képes legyen az üzemorvosi és a szükséges szakorvosi ellátások biztosítására.

A NetDoktor gyorsan és hatékonyan támogatja a foglalkozás-egészségügyi ellátásokhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatokat , a cégekkel és azok munkavállalóival való kommunikációt, a jelentések elkészítését és más egyéb ügyviteli folyamatokat.

A koronavírus járvány kirobbanásakor számos olyan új funkcióval bővült a rendszer, melyek a telemedicinális ellátást hatékonyan képesek támogatni.

Elindult a NetDoktor Páciens applikáció, majd a lakossági szolgáltatások a praxis weboldalról is elérhetővé váltak. Ezzel számos személyes találkozást nem igénylő feladat – gyógyszerfelírási igény, leletküldés, stb. - átkerült egy zárt csatornás online rendszerbe.

A NetDoktor medikai szoftvert képes különböző okos orvosi eszköz által továbbított adat fogadására és feldolgozására. Ezek közt szerepel digitális fonendoszkóp, vizelet tesztcsík eredményeinek leolvasását és értékelését elvégző eszköz, nagylátószögű, térmikrofonos kamera, stb.. Az online technológiák alkalmazásának köszönhetően egy ellátás akár távoli eléréssel is megvalósítható.

A NetDoktor teljes körű szolgáltatást biztosít informatikai feladatok nélkül. Az orvosnak, asszisztensnek nem kell foglalkoznia a frissítések letöltésével, az adatmentéssel, a rendelői szervergép üzemeltetésével stb. A DeriCom minden informatikai háttérről gondoskodik, továbbá felelősséget vállal az üzem- és adatbiztonsággal kapcsolatban, így az orvosnak csak a betegellátással kell foglalkoznia.

“Missziónk, hogy olyan komplex szolgáltatást nyújtsunk, mely jövőbe mutató és innovatív, ugyanakkor gyakorlatias és felhasználóbarát.”

Célunk, hogy megkönnyítsük az orvosok munkáját, valamint technikai eszközökkel is segítsük a kapcsolatteremtést, az elköteleződést páciens és orvos között.

További Blog

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!