Betegbehívás

Betegbehívás

A betegbehívás menete az elmúlt 30 évben óriási változáson ment keresztül.

1994

Belépve a váróba megkérdeztük, ki volt az utolsó, hogy tudjuk ki után következünk.

2014

Belépve a váróba elkezdtük figyelni a kijelzőn megjelenő sorszámokat, hogy lássuk, mikor mehetünk be a rendelőbe.

2024

Csak akkor lépünk be a váróba, amikor mi követközünk, mert a NetDoktor Páciens applikáció képes figyelni helyettünk, hogy mikor kerül ránk a sor.

A NetDoktor Páciens applikáció Váróterem funkciója képes a páciens érkeztetésére, és a várakozási idő nyomon követésére. Így elkerülhető a várótermi zsúfoltság, ráadásul a várakozási időben a páciens el tudja intézni számos egyéb dolgát is a rendelő közelében.

Az applikáció ezen funkciója a NetDoktor VIR – Betegbehívó és Várótermi Információs Rendszerében kezelt adatok felhasználva működik.

VIR - Betegbehívó és Várótermi Információs Rendszer 

A VIR - Betegbehívó és Várótermi Információs Rendszer kezeli az asszisztenshez és az orvos foglalt időpontokat, valamint a nem időpontra érkező pácienseket is. A pácienseket vagy egy előre nyomtatott kártya vagy a Páciens applikáció alapján azonosítja. Az ambuláns vagy a kártyával még nem rendelkező saját betegek érkeztetése a váróterembe kihelyezett ambuláns kártyákkal történik. A páciensek érkezési sorrendben kerülnek a várólistára, kivéve az előre időpontot foglalókat.

A legtöbb betegbehívó rendszer az orvosi szoftvertől függetlenül kezeli a várakozókat. A VIR azonban a NetDoktor medikai szoftverbe integráltan működik.

A munka során, a rendelőben minden nagyon egyszerű. Amikor ellátom az előző pácienst és bezárom a kartonját, megjelenik a képernyőn a várakozók listája ….  A sorban legfelső beteget, a behívás gombra kattintva hangjelzés kíséretében behívja a program. Innen közvetlenül el is indul a jogviszony ellenőrzés és a kórlap megnyitása. (Dr. Hasitz Ágnes Szentendre)

A VIR várótermi kijelzőjén edukációs, információs és reklám anyagok is megjelenithetők. A rendszer több praxis egyidejű kiszolgálására is képes.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne egy a napi feladatok ellátását hatékonyan támogató medikai szoftverre, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

További Blog

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!