Betegség gondozási tevékenységek indikátor finanszírozása

Betegség gondozási tevékenységek indikátor finanszírozása

A NetDoktor Indikátor-2023 modult két szinten támogatja az indikátor pontok, és ezáltal a praxis finanszírozásának maximalizálását. Egyrészt az adott páciens ellátásánál felhívja a figyelmet arra, hogy mik azok a teendők, amiket el kell végezni az indikátor pontok szempontjából, másrészt praxis szinten informál a praxis aktuális indikátor helyzetéről.

Bővebbe >>>

NetDoktor Indikátor-2023 modul használata az ellátás során

Amennyiben az Indikátor modul be van kapcsolva a NetDoktor az Info panelen jelzi, hogy az adott páciensre mely indikátorok vonatkoznak (korcsoport, gondozási csoport, stb. alapján).  Az IND felirat piros színre vált, és ha a felhasználó rákattint, akkor részletes tájékoztatást ad a szükséges teendőkről.

Azon indikátorok, amelyek  páciensre nem vonatkoznak “(célcsoporton kívül)” jelölést kapnak, és ott nem történik indikátor figyelés.

Betegség gondozási tevékenységek az indikátorrendszerben

A NetDoktor jelzi az adott páciens korcsoporti, gondozási csoporti besorolása alapján, hogy mely indikátor tevékenységek szükségesek az ellátás során.

Betegség (hypertonia, diabetes) gondozás esetén piros szín jelzi, ha a lelet lejárt, hiányzó vagy referencia tartományon kívüliek az érték.

FIGYELEM: Jelenleg az EESZT-ben csak papír alapú (PDF) labor eredmények vannak. Szoftveresen feldolgozni csak struktúrált adatokat lehet. Ezért a programok a labor meglétét csak akkor tudják figyelembe venni, ha a felhasználó kézzel átvezeti az adatokat. (Kivételt jelent, ha adott laborral ki van építve strukturált laborfeltöltő kapcsolat.)

A laboreredmények gyorsabban berögzíthetők, ha a felhasználó létrehoz egy saját sablont a Beutalás felületen az indikátorok szempontjából releváns labor panel elemekkel. Így elkerülhető, hogy minden egyes páciensnél egyesével kelljen beemelni a szükséges elemeket a vizsgálati részen.

Bővebben>>>

Amennyiben Önnek is szüksége lenne egy a napi feladatok ellátását hatékonyan támogató medikai szoftverre, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

További Blog

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!