Digital Health Summit

Digital Health Summit

A NetDoktort a legjobb 17 közé választotta a Digital Health Summit szakmai grémiuma. A Dericom nagy sikerként tarja számon, hogy a Digital Health Summit pályázatai közül a NetDoktor az előválogatáson bekerült a magyar egészségügyi szektor leginnovatívabb digitális megoldásai közé, a Máltai telemedicina nyertes pályázata által pedig elismerésre kerültek a mobilrendelőik számára végzett fejlesztései.

A Digital Health Summit a magyarországi közegészségügy, magán egészségügy, pharma digital, az egészségügyi termékeket és szolgáltatásokat gyártók szakma digitális egészségügyi konferenciája. A 2023. november 29-i rendezvényen első alkalommal a szakmai legjobbjait is díjazták.

A Digital Health Summit díjra az eHealth-hez kapcsolódó tevékenységi körrel rendelkező vállalkozások, szervezetek, valamint startupok nevezhettek, és a zsűri elé az előszűrés után végül 17 pályázat került. A 17 kiválasztott pályázat egyike a DeriCom Kft önállóan benyújtott szakmai anyaga volt. A szakmai grémium a pályázatok innovatív szemlélete mellett azok társadalmi hasznosságát és az elvárható egészségnyereségét, valamint a projektek mérhető eredményeit és adaptálhatóságát is pontozta.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a legjobb telemedicinális megoldás díj nyertesének, a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak a sikeréhez a DeriCom is hozzájárult. A DeriCom egyik legnagyszabásúbb projektje a Máltai Szeretetszolgálat mobil egészségügyi programja számára végezett fejlesztés volt. Ennek keretében nagylátószögű, térmikrofonos kamera, digitális fonendoszkóp, vizelet tesztcsík eredményeinek leolvasását és értékelését elvégző eszköz illesztését végeztük el a NetDoktor medikai rendszerhez. A Máltai Szeretetszolgálat jelenleg nyolc teljes értékű mobilrendelőt működtet a NetDoktor medikai rendszerével és a szoftverrel kommunikálni képes orvostechnikai eszközökkel. A mozgó rendelőkben jól képzett egészségügyi szakasszisztensek végzik el a páciensek állapotfelmérését és kockázati csoportokba sorolását. A vizsgálatot online követi az orvos, aki meghatározza a páciens kezelését, felírja a szükséges gyógyszereket, kiértékeli a beteg leleteit, és ha szükségesnek tartja, további szakorvosokat von be a telemedicina segítségével.

Célunk, hogy megkönnyítsük az orvosok munkáját, valamint technikai eszközökkel is segítsük a kapcsolatteremtést, az elköteleződést páciens és orvos között.

További Blog

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!