Egyéb programok

Ügyfeleink véleménye a NetDoktorról. Rendeljen bárhol, bármikor szabadon! Használja laptopon, táblagépen vagy akár mobiltelefonján. Tapasztalja meg a valódi szabadságot, rendeljen informatikai feladatoktól mentesen.
 • Dr. Szőke Attila / Juhászné Csoma Ildikó asszisztensFelsőtárkány – felnőtt háziorvos

  Átállás: 2019.05.06.

  Miért választotta a NetDoktort?

  Korábban a TDR6 programot használtuk, azonban az nem volt EESZT kompatibilis, így váltottunk a PraxiDoc Plus-ra, – ami pedig mint később kiderült, – nem felelt meg az igényeinknek. Következő szoftverként a MedMaxPro-t szerettük volna használni, azonban a DeriCom Kft. a korszerűbb technológia miatt a NetDoktor rendszerét javasolta.

  Juhászné Csoma Ildikó – asszisztens

  Hogyan sikerült a szoftverváltás, mi a véleménye a folyamatról?

  Az első szoftverről való áttéréskor nagyon sok adat elveszett. Amikor a NetDoktorra váltottunk, szerencsére minden korábbi adatot láttunk, viszont a legelső szoftverből még mindig egyesével kell áthoznunk dolgokat.

  Miért szereti a NetDoktort? Milyen funkcióit emelné ki?

  Nagyon elégedett vagyok a rendszerrel. Nem én dolgozom a programért, hanem a program dolgozik értem. A beépített sablonok, valamint a gyógyszer, panasz, javaslat és beutaló funkció lehetőségei nagyban megkönnyítik a munkámat. Hasznos megoldásnak tartom, hogy a betegkarton megnyitása nélkül is látom a páciens főbb adatait, illetve előzményeit. Rengeteg előnnyel jár, hogy nem vagyunk számítógépeinkhez kötve. Szőke Doktor Úr például tableten is használja a NetDoktort, én pedig mobilommal, a NetDoktor Orvos app segítségével fotózok sérüléseket, szkennelek dokumentumokat stb. A fiatal betegek is élnek a technika nyújtotta lehetőségekkel, előszeretettel használják a NetDoktor Páciens applikációt, mely segítségével időpontot kérnek. A NetDoktor rendszerét szívesen ajánlom másoknak is.

  Mit gondol a támogatásról, kollégáinkról?

  NetDoktoros indulásunkat egy rövid bemutató előzte meg, ahol ismertették a program főbb funkcióit. Használat közben persze felmerültek kérdéseink, de a supportos kollégák közül mindenki kedvesen és előzékenyen segített. Állandó kapcsolattartónkkal nagyon elégedett vagyok.

  Milyen plusz funkciókat, lehetőségeket tartalmaz a NetDoktor az előző szoftveréhez képest?

  Hosszú lenne felsorolni, a NetDoktor minőségi javulást hozott munkánkba.

További Referenciák Ajánlásaink

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!