Gyakori kérdések és válaszok

Gyakori kérdések és válaszok

Közeleg az új év és ezzel a nagy elhatározások ideje. Az újévi fogadalom már-már klasszikusnak számítanak. De a fogadalom általában nem elég. Kitartásra is szükség van és olykor egy kis segítség is jól jön a megvalósításhoz.

Ezért ha Önnek az az egyik újévi elhatározása, hogy jobban megismeri a NetDoktornak a napi betegellátást megkönnyítő funkcióit, a szoftver működését, az apró trükköket és a nagy varázslatokat, akkor a DeriCom heti hírleveleinek a Gyakori Kérdések - Válaszok rovata nagy segítség lehet az Ön számára is. Keresse a rovatot a hírlevelek végén!

NetDoktor hírlevél

Ha Ön már NetDoktor felhasználó, és  mégsem kapja meg ezeket a heti hírleveleket, úgy valószínűleg a spam (kéretlen levelek) mappában kell őket keresnie. Ha az info(kukac)dericom.hu e-mail címet felveszi a címjegyzékébe, illetve hozzáadja a megbízható feladók listájához, ez valószínűleg nem fog megtörténni, mert jelzi a levelezőnek, hogy az erről a címről érkező levelek megbízhatók. Ha már a spam vagy kéretlen levelek mappában találta a hírlevelet, akkor viszont előbb az e-mail fölött a "Nem spam" gombra kell kattintania.

Ha Ön Gmail címmel van regisztrálva a rendszerben, és nem kapja meg erre az email címre a heti hírleveleket, akkor a következőket kell tennie: (1) A baloldali sávban keresse a SPAM mappát és (2) nyissa meg a NetDoktor hírlevelét. Ha megnyitotta, (3) utána a felső szürke sávban kattintson a Nem spam fülre, vagy alatta az Ez nem spam gombra.

Ha szeretne új email címet megadni, kérjük írjon a DeriCom központi email címére!

Amennyiben Önnek is szüksége lenne egy a napi feladatok ellátását hatékonyan támogató medikai szoftverre, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

További Blog

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!