Hibajelentés, segítségkérés

Hibajelentés, segítségkérés

Általában egy szoftver megítélésében fontos szempont a szoftvertámogatás minősége. A DeriCom folyamatosan fejlesztéseket hajt végre annak érdekében, hogy a NetDoktor felhasználók kiszolgálását javítsa, valamennyi segítségre szoruló ügyfelét támogassa. A felhasználóknak több csatorna is rendelkezésére áll, hogy a cég munkatársaival felvegyék a kapcsolatot.

Email

Az email az általános és az alapvető része minden ügyfélszolgálatnak. Szerződéses ügyekben, általános tájékoztatók, ajánlatkérés esetén ez az egyik legcélszerűbb módja a kapcsolatfelvételnek.

Telefon

A napi munkát akadályozó, azonnali beavatkozást igénylő problémák esetén a felhasználók a DeriCom call- centerén keresztül kérhetnek segítséget. A hívás beérkezését követően a készülék nyomógombjainak a segítségével kell kiválasztania, hogy milyen ügyben és kivel szeretne beszélni. Ha a kiválasztott munkatárs nem kapcsolható, pl.: foglalt, akkor a rendszer automatikusan tovább lép, míg valaki fogadni tudja a hívást. Ha esetleg minden ügyfélszolgálatos kolléga foglalt, arról egy hangüzenetben kap a hívó tájékoztatást.

A supportos csapat reggel 8-tól délután fél 5-ig (pénteken délután 2-ig) áll a felhasználók rendelkezésére. Ezt követően este 8-ig egy ügyeletes munkatárs fogadja a hívásokat. Az ügyeletes feladata, hogy a medikai szoftverben hirtelen bekövetkező hibákat elhárítása, kezelje, az alkalomszerű és azonnali sürgősségi beavatkozásokat elvégezze. Az ügyeletes elvégzi a jelzett hiba felvételét, dönt és intézkedik a hiba elhárításának a módjáról, szükség szerint továbbítja a feladatot a megfelelő jogosultságokkal rendelkező munkatársak felé, akik azt a munkarend szerinti munkaidőben megoldják.

Helpdesk

A felhasználók a NetDoktor medikai szoftver Help felületén keresztül is kapcsolatba tudnak lépni a cég munkatársaival. Annak érdekében, hogy az ügyféltámogatást ellátó munkatársak a napi feladatokat gátló problémák megoldásában hatékony segítséget tudjanak nyújtani, azokat a problémákat, melyek nem igényelnek azonnali beavatkozást, célszerű ezen a  csatornán keresztül jelezni. A Help funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók közvetlen a medikai szoftver felületéről üzenjenek a DeriCom ügyfélszolgálatának, sőt akár képernyőképet is csatoljanak a leíráshoz, ami nagyban segíti a hiba feltárását és megoldását. Használata esetén a CRM/HelpDesk rendszer minden esetben rögzíti a beérkező megkeresést, és az itt jelzett problémákkal, üzenetekkel kapcsolatban minden esetben kontrollált módon visszajelzést kapnak a felhasználók.

Közösségi Média (Facebook)

A felhasználóknak lehetőségük van a Facebook oldalakon illetve a Messengeren keresztül is üzenetet küldeni. Ám azért, mert egy problémát online vettet fel egy felhasználó, nem biztos, hogy a teljes support folyamat a közösségi térben fog zajlani. Legtöbb esetben ezek az üzenetek átcsatornázásra kerülnek az ügyfél dedikált kapcsolattartójához, vagy más munkatárshoz.

Hírlevél

A heti hírlevelekben folyamatos tájékoztatást kapnak a felhasználók a szoftver egyes funkcióinak használatával, a verzió frissítésekkel és egyéb aktuális témákkal kapcsolatosan. 

Önkiszolgáló felületek

Folyamatosan épülő online tudásbázis is a felhasználók rendelkezésére áll. A NetDoktor weboldalán a NetDoktor blogon és NetDoktor youtube csatornáján hasznos útmutatók, termék információk és videók találhatók.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne egy a napi feladatok ellátását hatékonyan támogató medikai szoftverre, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

További Blog

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!