Ingyenes alkalmazás orvos és beteg számára

Ingyenes alkalmazás orvos és beteg számára

Az okostelefonok életünk meghatározó eszközeivé váltak, és mára már az egészségügyi appok használata is széles körben elterjedt.

Különböző applikációk segítenek bennünket a hétköznapokon. Appot használunk, ha az autónkkal el szeretnénk jutni A-ból B-be, ha tudni szeretnénk, hogy mikor jön a következő busz, ha csevegni szeretnénk a barátainkkal, stb. Miért ne használhatnánk arra is, hogy kézben tartsuk az egészségünket?

Erre született a Netdoktor Páciens applikáció, mely egy komplex medikai rendszer lakosság számára fejlesztett eleme. A NetDoktor medikai rendszerben  az orvosi szoftver applikációkkal, okos orvostechnikai eszközökkel és külső rendszerekkel is kommunikál.

A NetDoktor Páciens applikáció egy olyan ingyenes alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy az orvos és a páciens között egy biztonságos, zárt csatornán keresztül történjen a kommunikáció, melyet a rendszer közben automatikusan adminisztrál, és a kötelező adattartalmat továbbítja az Elektronikus Szolgáltatási Tér (EESZT) felé, melynek a használata ma már a magánszolgáltatók számára is kötelező.

A NetDoktor Páciens Applikáció használók nem csak a saját, de a gyermekeik vagy idős szüleik egészség-adatait is kezelhetik a NetDoktorban. Egy regisztráción belül több személy számára is létre hozhatnak külön felhasználói fiókokat. Egy adott személy, különböző orvosokkal kapcsolható össze.

Az app számos funkciója közül a legnépszerűbbek az időpontfoglalás, a gyógyszerigénylés és az online konzultáció, mely során akár dokumentumokat is küldhetnek egymásnak páciens és az orvos az alkalmazás biztonságos csatornáján keresztül. Ezzel is védve a sokszor szenzitív információkat is tartalmazó adatcserét. A gyógyszerfelírás igénylésnek a lehetősége elsősorban a páciens állandó gyógyszereinek újrafelírását támogatja. A beteg gyógyszereit az app a NetDoktor medikai szoftverből veszi át. Ha a kérést az orvos jóváhagyja, akkor a szükséges készítményekről elkészül az eRecept, az-az a vény feltöltődik az EESZT-be. Ezzel párhuzamosan a rendszer azonnal értesítést küld a beteg számára hogy mehet a patikába a készítményekért. Az app maximálisan támogatja a távoli ellátást, mely célja természetesen nem lehet a fizikai vizsgálatok teljes kiváltása, sokkal inkább kiegészítése és a felesleges, körülményes adminisztráció megszüntetése.

“Missziónk, hogy olyan komplex szolgáltatást nyújtsunk, mely jövőbe mutató és innovatív, ugyanakkor gyakorlatias és felhasználóbarát.”

Célunk, hogy megkönnyítsük az orvosok munkáját, valamint technikai eszközökkel is segítsük a kapcsolatteremtést, az elköteleződést páciens és orvos között.

További Blog

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!