Lakossági szolgáltatások bevezetése

NetDoktor Páciens mobil alkalmazás - Tartsa Kézben Praxisát!

Bátorítsa  pácienseit, hogy töltsék le a NetDoktor Páciens applikációt és azon keresztül küldjék el a gyógyszerfelírási igényeiket, azon keresztül foglaljanak időpontot illetve azon keresztül küldjenek üzeneteket! A NetDoktor páciens alkalmazás használata biztosítja praxisa számára, hogy kevesebb telefonon érkező megkereséssel terheljék a rendelés menetét.

Gyors app regisztráció QR-kóddal

Az Extra Kommunikációs Modulban minden páciensének generálni tud egy egyedi QR kódot, amelyet kiküldhet az érintett e-mail címére. Ehhez egy e-mail sablon is rendelkezésére áll a programban, ami tartalmazza a páciens számára szükséges utasításokat. A kód beolvasását követően a kapcsolat a páciens és Ön között azonnal létrejön.

Már elérhető  a videó-konzultációs funkció, amely keretén belül Ön által kontrollált módon (Ön engedélyezhet videokonz. időszakokat, ill. pácienseket, akik használhatják ezt a funkciót) tud páciense a mobil app-ról videó-konzultációt kezdeményezni, amely tényét a NetDoktor szintén rögzíti a páciens kartonján, és ami távkonzultációs ellátásként valós pl. prevenciós betegellátásnak elkönyvelhető rendszerünkben ill. a praxisközösség felé.

Az Extra Kommunikációs modul biztosítja, hogy páciensei a praxisweboldalán bejelentkezve minden olyan funkciót elérjenek amelyet a NetDoktor Páciens mobil alkalmazásban is megtalálnak.

Az alkalmazás a Google Play áruházból,  Huawei (App Galery) illetve az App Store-ból ingyenesen letölthető.

A regisztráció menetét is könnyebbé teheti páciensei számára. Mutatjuk hogyan!

Rendelő falára kitehető tájékoztató A4 (pdf)

Szóróanyag nyomtatása A5 (pdf)

Lépjen be a Kommunikációs Modul felületre és válassza az email küldés funkciót, majd kövesse a képeken látható lépéseket.

1.) A szűrést kiválasztva leszűrheti mely páciensei nem regisztráltak még az Ön praxisába.

2.) Miután kijelölte azon pácienseit akik még nem csatlakoztak praxisáhiz válassza a Páciens applikáció meghívást, és a kattintson a küldés gombra.

3.) A kiválasztott páciensek az e-mail címükre egyedi QR kódot kapnak. A QR kód tartalmazza a regisztrációhoz szükséges személyes adatokat. A kiküldött QR kódot miután beolvassák páciensei a NetDoktor Pácens mobil alkalmazással, csatlakoznak is praxisához.

Termékelőnyök

Rendeljen bárhol, bármikor szabadon! Tapasztalja meg a függetlenséget, a valódi szabadságot és rendeljen informatikai feladatoktól mentesen!

Support

Kollégáink munkanapokon 8-20 óra között várják hívását, amennyiben a szoftver kezelése közben kérdése merülne fel.

XXI. századi technológia

Mind módszertanban, mind programnyelvekben a legmodernebb fejlesztési technikákat alkalmazzuk.

30 év tapasztalat

1990-ben kezdődött el a program alapjainak lerakása egy diplomamunka keretében. Büszkék vagyunk a mögöttünk álló tapasztalatokra.

EESZT kompatibilis

Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) egy egységes informatikai környezet, ami biztosítja a legmagasabb fokú adat- és kibervédelmet.

Folyamatos fejlesztés

A mindenkori jogszabályoknak, környezeti változásoknak folyamatosan megfeleltetjük a rendszereinket.

Platform független

Windows verziók, IOS, Android, hogy az Ön kedvenc eszközén is tökéletesen működjenek szoftvereink.

Költséghatékony

A szoftver tetszőleges számú eszközön és helyszínen használható plusz költség nélkül. Nincs szükség másodpéldányra, klónra, szinkronizációra.

GDPR megfelelőség

Szoftvereink megfelelnek az EP általános adatvédelmi rendeletének, mely a személyes adatok kezelésének védelmét biztosítja.

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!