Nucleus

Ügyfeleink véleménye a NetDoktorról. Rendeljen bárhol, bármikor szabadon! Használja laptopon, táblagépen vagy akár mobiltelefonján. Tapasztalja meg a valódi szabadságot, rendeljen informatikai feladatoktól mentesen.
Nucleus
  • Dr. Kutnyánszky ValériaBükkösd – vegyes praxis

    Átállás: 2020.03.02.

    Azért döntöttem a NetDoktor mellett mert ez már a jövő- nálunk mindhárman (2 ápoló) egymástól függetlenül használjuk folyamatosan, nincs főgép,nem kell hálózatban lennünk. Bárhonnan be tudok lépni,akár Indonéziából is, bármilyen eszközön (TAB,mobiltelefon). Az ápolónőm otthonról is betud lépni a programba. Az EESZTt bárhonnan bármikor elérhetem, a másik hatalmas előny, hogy nem kell menteni 1-2 naponta, mert a NetDoktor automatikusan folyamatosan ment a felhőbe mindent. A szoftverváltás nem igényelt fejlesztést.

    Az előző szolgáltatótól az adatok átkonvertálása akadozott, pedig az előző szolgáltató nagyon készséges volt,csak nem keresték meg. A Visual SZOLGA szoftverből a Nucleusra az áttérés nehezebb volt, mert csak komoly összeg befizetés után engedtek el, akkor is nehezítették az adatátadást. A NetDokorra váltást Jól fogadták a kollégák, hamar átálltunk, csak az adatátvétel volt nagyon nehézkes, de a mienk egyedi eset volt. A  Dericom Kft. mindig készségesen segítettek és személyre alakították és alakítják a NetDoktort.

    A nucleustól jöttem,az is jó volt-de előnyök: automatikus folyamatos mentés a felhőbe, bárhonnan,bármilyen eszközről tudom használni, sok automata sablon van-panasz,státusz,nyomtatványok, gyógyszerek stb., Be lehet lépni személyivel, vagy TOKEn-el, (szolgába csak személyivel-ilyen van az ügyeleten) van hangrögzítő, minden dokumentumot (fényképeket amiket én készítek,TEEKG, ABPM, Holter, táblázatokat) be tudom emelni a beteg dokumentációjába. Beteg Applikációval kommunikáció-oda vissza egyszerű (leletek, tanács,fényképek stb)Ügyfélszolgálat készséges,segítőkész. A NetDoktor egy nagyon praktikus, folyamatosan fejlődő szoftver és alkalmazkodik az előírásokhoz, és körülményekhez-segítve a munkánkat.

További Referenciák Ajánlásaink

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!