Öt évnél idősebb gyerekek oltása

Indul az öt- tizenegy évesek koronavírus elleni oltása. Az oltást kérheti a szülő oltópontra, vagy a gyermek háziorvosától is. De, ezt megelőzően regisztrálni kell a gyerekeket.
Öt évnél idősebb gyerekek oltása

Indul az öt- tizenegy évesek koronavírus elleni oltása. Az oltást kérheti a szülő oltópontra, vagy a gyermek háziorvosától is. De, ezt megelőzően regisztrálni kell a gyerekeket.

Ezzel a leírással nem csak a házi gyermekorvosoknak és a vegyes praxisoknak, de a szülőknek is szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a kisgyermekek oltása minél gördülékenyebben és zökkenőmentesen  valósulhasson meg.

A kisgyermekek oltása ugyan úgy mint a felnőttek és kamaszok vakcinálása regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz meg kell nyitni a vakcinainfo.gov.hu/regisztracio-oltasra oldalt, ahol egy olyan e-mail címet kell használni, ami érvényes, de korábban még nem volt használva ezen a felületen. Figyelem: Egy emailcímről csak egy gyermeket lehet rögzíteni.

A regisztráció érvényre jutása néhány napot is igénybe vehet. Ezért, ha oltópontra kéri a szülő az oltást, akkor négy-öt nap várakozási idő után lehet a eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas oldalon megye és város szerint időpontot foglalni. Figyelem: Több gyerek esetén a foglalást egyesével kell megtenni.

Ha a gyerekorvosnál szeretné a szülő a gyereket beoltattni, akkor is kell regisztrálni. Ezt követően a gyermekorvossal kell egyeztetni az oltás időpontját illetően.

Az öt- tizenegy évesek csökkentett adag Pfizer vakcinát kapnak. Az első vakcinaszállítmány várhatóan jövő hét elején érkezik meg Magyarországra. Az oltások tízes kiszerelésben kerülnek kiszállításra. Ezért a házi gyermekorvosoknak egy kinyitott ampullára tíz gyermeket kell leszervezniük. Így ahol alacsony lesz az érdeklődés az oltásra, ott valószínűbb, hogy az oltóponton történő időpontfoglalást fogják a háziorvosok javasolni.

A Házi Gyermekorvosok Egyesülete készített egy összefoglalót, ami szülők tájékozódását segíti a védőoltás előnyeiről és esetleges mellékhatásairól.

Az oltással kapcsolatos információk legkönnyebb és leggyorsabb közzétételét a NetDoktor számos szolgáltatással támogatja.

NetDoktor Praxis Weboldal

NetDoktor Praxis Weboldal szolgáltatás igénybevételével a NetDoktor medikai rendszeren belül bárki létrehozhatja a praxisa honlapját különösebb informatikai ismeret nélkül. Egy friss hír közzététele nem sokban tér el attól, mint a beteg kórlapjának a kitöltése. A NetDoktor Praxis Weboldal Moduljának használatával megspórolható egy weboldalfejlesztő bevonása. Az oldal karbantartásával és a tartalmak frissítésével nem kell egy külső szolgáltatóra várni, mert a felhasználó maga is könnyen és gyorsan el tudja végezni. A praxis saját weboldala a háziorvosi programon belül néhány lépésben létrehozható. Ennek menetét egy korábbi bejegyzésben megtalálják.

Ha Ön is szeretne egy olyan szoftverrel dolgozni, amit a jelen kihívásai alapján fejlesztettünk, kérje ajánlatunkat! Lépjen velünk kapcsolatba!

Meggyőződésünk, hogy a jó szoftver csak az alap. A rendszerbevezetés akkor lesz sikeres, ha a szállító kiforrott szoftverbevezetési módszertannal, szerteágazó integrációs lehetőségekkel, valamint rugalmas ügyfélszolgálattal áll az ügyfelek rendelkezésére. Munkatársaink 2017 óta csaknem 800 praxisnál indították el a NetDoktor medikai rendszert.

Közel ugyan ennyi esetben végeztek sikeres adatkonvertálást a korábban használt szoftverek adataiból. Több mint kétszer ennyi felhasználónak segítettek a szoftver használatát elsajátítani, és ugyanennyi felhasználó napi munkáját segítik folyamatosan napi 12 órás ügyfélszolgálattal.

További Blog

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!