Vélemények

Ismerje meg felhasználónik különböző szolgáltatásainkról szóló rövid véleményét.
 • Dr. Hasitz Ágnes

  háziorvos, diabetológus, üzemorvos, a Szentendre és Vidéke Praxisközösség szakmai vezetője

  A NetDoktor felhasználóbarát, gyors, a betegágy mellett is elérhető, egyénre szabható használhatósággal bír, és a krónikus beteggondozást kifejezetten támogatja. Praxisközösség esetén pedig felbecsülhetetlen a praxisközösségi modul használata, amely más program esetén nem áll rendelkezésre!

 • Dr. Bányai Mónika

  Pécs - háziorvos

  A Netdoktor egy új generációs rendszer. Szokták ezt így használni a gyógyszer csoportoknál is. Ez teljesen hasonló. Csak az alap verziót lehet összehasonlítani a többivel, de nyilván úgy is sokkal jobb. Viszont ha komplexen nézem, akkor nem lehet összehasonlítani, mert az olyan, mintha az almát a krumplihoz hasonlítanánk, tehát értelmezhetetlen.

 • Dr. Békássy Szabolcs

  Dunavarsány - felnőtt háziorvos

  Rugalmasan állnak hozzá a fejlesztők a felhasználók részéről megfogalmazódó igényekhez, a szoftver innovatív megoldások egész tárházát sorakoztatja fel (indikátor figyelés, mobiltelefonos applikáció), nem utolsó sorban pedig webes platformjának köszönhetően bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről elérhető a praxis teljes adatbázisa. Mindez olyan előnyt jelent egyéb Magyarországon elérhető szoftverekkel szemben, mely személyes döntésemet a szoftverváltás tekintetében jelentősen elősegítette.

 • Dr. Cserni István

  Verőce - felnőtt háziorvos

  Egyrészről a személyiségemből fakadóan szeretem azt, ami újszerű, ami innovatív, ami új távlatokat, új lehetőségeket nyit. Fontosnak tartom, hogy használjuk ki a korunk adta technológiai lehetőségeket, amelyek megkönnyítik a munkánkat, amik a minőségi munkavégzést elősegítik.

 • Dr. Hasitz Ágnes

  Szentendre - felnőtt háziorvos

  A legfontosabb, hogy minidig innovatív és felhasználóbarát, a betegellátást így egyre könnyebbé és magasabb színvonalúbbá teszi a szoftver. Szeretek a csapattal együtt dolgozni, mert a kollégák nagyon készségesek és gyorsak. Mindent megtesznek azonnal, amit kérünk.

 • Dr. Gulyás Gertrúd

  Budapest – felnőtt háziorvos

  A NetDoktorra való áttérés mellett azért döntöttem mert a rendelőnkben több kolléga már használja a programot és dicsérték , valamint a csoport praxis használata miatt is célszerű volt az áttérés. Csak közvetett módon ismerem a többi használatban lévő programot, de mindenek előtt ezt preferálják, azok, akiknek van összehasonlítási alapjuk.

 • Dr. Egyed Péter

  Pusztaszabolcs – felnőtt háziorvos

  Az EESZT bevezetése mellett, otthonról is könnyen tudjuk segíteni a betegek mindennapjait munkaidőn kívül is akár, a sablonok segítségével gyorsan tudok betegdokumentációt végezni.

 • Dr. Czifra Árpád

  Debrecen - felnőtt háziorvos

  Jól áttekinthető felület, a legfontosabb adatok néhány másodperc alatt elérhetőek, gyorsan képbe tud kerülni az orvos a helyzetét illetően. A kiváló integrált EESZT funkció miatt elfelejtettük a leletek kézi felvételét, nincs elhagyott kihagyott lelet.

Váltson NetDoktorra!

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat.
Maximális támogatással!